witajcie Kochane :-) :*
Strip nosz cholera

jakby mi małż rzucił k*rwą to by dostał ode mnie w twarz. Od razu. Albo doniczką. Zapakowałabym młodą i od razu pojechała do rodziców. Totalny brak szacunku dla żony!!!!
Cass biedactwa ale Wam sie Święta trafiły :-( przytulam cieplutko Was wszystkie :*** duuużo zdrówka życze!
Margerrita,
Aniawa zdrówka!
E-lona fajnie, że chrzciny sie udały :-) a co do zachowania malutkiej w kościele to i tak dzielnie zniosła tak długą mszę
Elizabennett gratulacje suwaczkowe :-) !
wieści od Dziulki:
chrzciny udane, Leane dostała w kościele potrzeby wypuszczenia wszelkich gazów i co chwile puszczała śmierdzące bączki

, Dziulcia maksymalnie wykorzystuje okres bez diety i cały czas pod wpływem procentów ;-) ale najważniejsze ze humorek jej dopisuje

moje spostrzeżenie : Leane fajną ma chrzestną :-) hmm..co tu jeszcze...aha Dziulencja postanowiła wystawić na próbe wierność wszystkich mężczyzn w kościele i na mszę założyła gorset, co prawda zakiet też tam był, ale ja już widze tych wszystkich zachwyconych facetów którzy później musieli sie spowiadać z niecnych myśli

;-)
......
u nas Święta mega przyjemne

w sobote wybraliśmy sie na zamki, szału nie było bo łódzkie dość ubogie w te atrakcje ( w porównaniu do okolic rodzinnych ślubnego - no ale tam sie ciagnie szlak Orlich Gniazd ;-) ) ale i tak było super! byliśmy z jeszcze jedną rodzinka i ich półtora rocznym synkiem

faceci zachwyceni, bo obaj historycy więc sie nasłuchałam różnych ciekawych legend i historii :-) . Niedziela minęła nam bardzo rodzinnie, bo u mojej babci zawsze z okazji Świąt mamy wielki spęd ;-) oczywiście główna atrakcja była Isia która o dziwo była super grzeczna. no ale ja sie nie dziwie, skoro co chwila ktoś sie do niej uśmiechał, zagadywał :-) no i oczywiście była toczona wojna kto z nią na spacer pójdzie

czujecie - wymieniali sie co 20 minut bo każdy chciał

Dziś mamy spotkania stadne czyli ja w gronie moich kumpel, małż w swoim plemnikowym stadzie :-) co prawda pogoda sie nam spsuła, a planowałyśmy z dziewczynami opalanie i grilla na działce ale na pewno coś jeszcze wymyślimy ;-)
łaaaaaaaaaaaaaaaaa Isia będzie miała jutro 7 z przodu..ale ten czas leci...