reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam się poświątecznie:-)
Najpierw gratulacje.
Elizabennett,Frogg,Alicja,Cambria,Dagisu,Daa,Makuc gratuluję okrągłych suwaczków

Ida współczuję @
cass,magnolia duuużo zdrówka

Dziękuję za kciukasy:-D:-D:-D
Święta minęły szybko i bezboleśnie. No,może brzuch boli z przejedzenia:tak::-D.
Chrzciny się udały. Franek spał 15 minut na początku dłuuuuugiej mszy(było 17 chrztów:szok:). Sam chrzest trochę go zdenerwował,bo ksiądz polał go też po oczku :-(. Ale później już było ok. W domu też było dobrze. Obiad zjedzony,tort podany i... goście rozeszli się do domów. Została tylko moja mama i babcia,to sobie posiedziały przy wódeczce. Ja niestety wypiłam dopiero,jak zawiozłam moją babcię do domu,czyli około 22. A byłam tak padnięta,że wypiłam 2 drinki żubrówki i poszłam spać. Na drugi dzień pojechaliśmy się gościć do mojej mamy.

Aha,i dowiedziałam się,że moja przyjaciółka(chrzestna Franka) jest w ciąży:-D:happy:.

witam po świętach

tym 7demkowiczom wszystkiego naj i naj i tym 6tkowiczom a reszta która coś świętuje lub świętowała to poczytam i też pogratuluje bo ja kiepsko dzisiaj stoję.
Miałam migrenę i jeszcze mnie głowa boli, a ja rzadko kiedy mam takie bóle.

DZIEŃ DOBRY z rana:) Święta, święta i po świętach. Jedyna pamiątka to marudzący Alutek i uwaga kilogram mniej na wadze :eek: ja nie wiem skąd to tak.
NAT: co się stało?

Hejka :)

Natolin Kochana co się dzieje??? Buziaka Ci posyłam.
Makuc jak to kilo mniej ???? Ja też tak chce. Ja to nie wiem ile do przodu, ale pewnie duuużo :(
Mamaagusi ja też muszę zacząć dietkę :)
Cass współczuję choróbska.
Wszystkim świętującym ślę uściski :)

Piękne słoneczko za oknem. Życzę wszystkim miłego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry