reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Alicja paszport chyba 50 zł i chyba tymczasowy na rok?czy dwa? nie pamietam Ci powiem, a najlepiej zadzwoń do nich i zapytaj. Od razu zapłać to sobie od razu wszystko złożysz . Aha i wiesz, ze Isia musi być z wami ;)

kurcze czyli muszę ją ciągnąć ze sobą? chciałam jej tego oszczędzić..kurcze zaraz wyszukam sobie nr do nich i zadzwonie z rana, może coś mądrego mi powiedzą. Thix :****

oj angina..bidulko przytulam cieplutko :*****

NAT: przykre... pomyśl sobie jednak, że lepiej, iż dostrzegłaś to wcześniej niż później. [tulam]
SARISKA: o kurde! zdrówka w takim razie życzę!

Alicja padła po długich bojach. Ale UWAGA, UWAGA cierpienia zostały wynagrodzone i mamy pierwszego zęba! :)))) mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej.

Makuc to gratki dla Alutka. No i zycze Ci zeby bylo lepiej juz jutro jak ząbal się pojawił
Cass i zdróweczka dla Majeczki i dzieki za przepis na gardło...
Alicja musi niestety, bo moglabys innemu dzidziusiowi wyrobic paszport i wywiesc z kraju jako swoje dziecko....

EDIT: ja też się pytam ? święta minęły, chrzciny też i dalej nie macie czasu? nie ładnie

Ostatnia edycja:
dla smutasków i chorowitków i innych niedobitków ;-) :-D

f223eb1934eb5bd1044553638d9fc654.jpg

reklama
a kuku!

jestem , a wlasciwie dopiero usiadlam. Caly dzien mnie nie bylo w domciu. Małz byl w stolicy i wszystko na mojej glowie. Wlasnie wrócil i wreszcie moge odsapnąć. Dodo mi sie spsuł :-( na spacerze ani myslal o spaniu , marudzil. Padl o 19-tej , jak musialam wyskoczyc po mleko do sklepu i jak na zlosc nie chcial wstac na kapiel. No i kąpieli nie bylo. Przebralam go tylko umylam buźke i pupcię , dostal butlę i mam nadzieje ,ze pospi przez noc .

Dzieki ,że o mnie myslicie alicja ,makuc ;-*****

sariska misiaczku przytulam !!!

makuc buziaki i gratki dla Alutka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry