sugar_and_spice
matka Króla
Melduję się na krótko z bajecznych Mazur :-)
Buziaczki :-)
Buziaczki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

uwielbiam takie książki od których nie można się oderwać bo zrzera ciekawość, aż mi ochoty narobiłaś i musze ją jak najszybciej zacząć czytać :-)miłej lektury!!!:-)mnie tak zbulwersowała w pewnym momencie że nie mogłam się zmusić do jej odłozenia i pójścia lulu bo chciałam wiedzieć co będzie dalej!:-)

Kolorowych...hmmm, tak generalnie to czuję się jakby co chwila jakaś depresja mnie łapała. a konkretnie dzisiaj to moja naiwność. nie wiem czy któraś z Was tak kiedyś miała... że myślała, że ktoś jest przyjacielem, a okazało się, że raczej nim nie jest. i nie chodzi o zrobienie jakiegoś świństwa tylko po prostu za duże wyobrażenie z mojej strony.
Dziękuję za odpowiedź. Mój mały słoiczkami się zajada a jak chcę mu dać choćby banana czy jabłko nie ze słoiczka to nie chce jeść :/ Kaszkę dodałam dzisiaj do jabłuszka startego i o dziwo jakoś zjadł, chociaż nie obyło się od odruchów wymiotnych.
A jakie warzywka dajesz do słoiczków?
oj chyba wiem co czujesz Natuś...:-(. nie wiem czy któraś z Was tak kiedyś miała... że myślała, że ktoś jest przyjacielem, a okazało się, że raczej nim nie jest. i nie chodzi o zrobienie jakiegoś świństwa tylko po prostu za duże wyobrażenie z mojej strony.
NAT: przykre... pomyśl sobie jednak, że lepiej, iż dostrzegłaś to wcześniej niż później. [tulam]
SARISKA: o kurde! zdrówka w takim razie życzę!
Alicja padła po długich bojach. Ale UWAGA, UWAGA cierpienia zostały wynagrodzone i mamy pierwszego zęba!))) mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej.

.
.
- no i wydała nam ten paszport
.
:-(.Jak ktos mi napisze,jak to robic,to chętnie
.
.Mogłabyś przypomnieć,jak Synus ma na imię?