reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Emiliab mój mąż nie chodzi do lekarza. Odkąd pamiętam był tylko raz z okiem, gdy wpadł mu jakiś opiłek. Poza tym wcale a przydałoby się.

Dobranocka buziaczki na poprawę nastroju.

Mnie dzisiaj od rana okropnie boli brzuch. Dostałam @. Jak ja to lubię :-(

Ostatnia edycja:
Aniawa, nawet w telewizji trąbili niedawno, że faceci w ogóle do lekarza nie chodzą, a idą dopiero jak już bardzo boli, a z reguły wtedy jest już późno lub za późno i leczenie kosztuje trzy razy tyle, co gdyby zgłosili się profilaktycznie. Z moim M. też tak jest... I choć jest w grupie podwyższonego ryzyka (dziedzicznie) to się nie bada. Ech. No i żeby Cię brzuch przestał boleć :*

Emiliab mój mąż nie chodzi do lekarza. Odkąd pamiętam był tylko raz z okiem, gdy wpadł mu jakiś opiłek. Poza tym wcale a przydałoby się.

[Mnie dzisiaj od rana okropnie boli brzuch. Dostałam @. Jak ja to lubię :-(

Mój mąż MUSI chodzić do lekarzy. I na szczęście chodzi... Tak juz od 4 lat...

Niech brzuszek przestanie cię boleć:*

Alicja, Kasis i Kahaa gratki

Sariska moja tez po swietach raczki czego nigdy nie miała. Jak widziała dziadka to wyciagała rece a dziadek oczywiscie brał i nosił a teraz ja sie z nia uzeram

Ja ogladam UK bo ja taka z tych ciekawskich ale na jedynce ciagle reklama i zaczyna mnie to wkurzc. Lepsza armosfera na TVN 24

moja ciagle marudzi he ciagle mowie jej ze dam jej w dupe ale sie skubana nie boi. Boje sie tylko jak stoi poniewaz sie martwie ze upadnie albo sie uderzy.

a czy do dowodu osobistego musi byc zgoda dwojga rodziców jak przy paszporcie?

Dawidowe, jak się przewróci to przynajmniej zębów sobie nie wybije. Zaczynam myśleć o zabezpieczeniach na meble typu osłony narożników, zamknięcia do szaf/szuflad nieotwieralne dla dzieci. Trochę niszczą meble takie blokady (trzeba je przykręcić bo przyklejane odrywają sie po drugim szarpnięciu dziecka...) wiec się zastanawiam czy trzeba. Macie jakieś zabezpieczenia już?

witam poludniowo.
jestem w szoku.... mloda od 23.30 dospala do .... 8.45!!!!!!!!!!!!!!! szok!!!!!!!!ja wczesniej sie obudzilam od niej:p fakt ze zas cisnienie do bani i chyba bedzie burzasto ale kurde fajnie ze pospalam:)))potem papu no i zabawa.moje dziecko jest przemodelka. daje jej zabawke a ta ktorej juz nie chce zabieram, jak ona widzi ze zabieram to co sama odrzucila to ona akurat chce wlasnie TO:) i tym sposobem dzisiaj zniknal z jej pola widzenia telefon i co?? no walnela mi spojrzenie ze padlam:p

dzwonilam dzisiaj do dyrektorka zeby mnie przeniesli blizej miejsca zamieszkania ze wzgledu na odleglosc, cene paliwa, i planing bo nie moge przeciez ciagle dymac do 20.30 i byc w domu na 21h bo maz chyba by sie zastrzelil. no i w przyszlym tygodniu ma mi dac odpowiedz. chyba ze stanie sie cud i ktos mi odpowie na TAK na cv ktore poskladalam w roznych miejscach. interesu swojego nei rozkrecam jednak bo to stapanie po kruchym lodzie i nie moge sobie pozwolic zeby w razie cos zostac bez kasya z 1 wyplaty ciezko wyzyc. tak wiec modle sie zeby w koncu ktos sie odezwal ze mnie chca i zebym nie musiala rypac na zmiany i w soboty.ale jak nei bedzie wyjscia to coz...juz mnie boli wszystko jak pomysle ze zostal mi miesiac i bede musiala wracac do roboty. fakt-kiedys trzeba ale nie moge przestac ryczec jak pomysle ze Leane bedzie z kims innym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry