sarisa
Fanka BB :)
Halo witam się i ja
Alicja gratki 7 da Isi
Kasis. Kahaa i dla Błazejka i Tomcia 6 . Własnie Kahaaa gdzie ty jestes??
Happy musisz zjechać na dół strony i tam jest niebieska ramka musisz zaznaczyć jakie ciasto
Kroma i spóxnione dla Was
wybacz
Dzis pierwszy raz nie spałam z Zuzka w pokoju. Tatus pelnil warte i wstalismy o 6.30 wiec nie jest zle.?Teraz siedzi u mnie na kolankach i razem piszemy
. Dziecko moje juz sie rozdziadowilo i tylko rece i rece, musze podziekowac rodzicom meza..... zwlaszcza tesc, dla niego z takim malym dzieckiem to tylko noszenie na rekach, a ona sie tak pieknie juz zabawkami bawi i wystarczy kolo niej sie polozyc.
Dzis czuje sie troszke lepiej jakby katar zelzał, gardło nawet nie boli(ale to pewnie antybiotyk) wlasnie sobie zdalam sprawe, ze ostatnio sie antybiotykowalam w grudniu 2009 roku
.
Oh dzis wielki dzien w UK? bedzie ktos ogladał?
Alicja gratki 7 da Isi
Kasis. Kahaa i dla Błazejka i Tomcia 6 . Własnie Kahaaa gdzie ty jestes??
Happy musisz zjechać na dół strony i tam jest niebieska ramka musisz zaznaczyć jakie ciasto
Kroma i spóxnione dla Was
Dzis pierwszy raz nie spałam z Zuzka w pokoju. Tatus pelnil warte i wstalismy o 6.30 wiec nie jest zle.?Teraz siedzi u mnie na kolankach i razem piszemy
Dzis czuje sie troszke lepiej jakby katar zelzał, gardło nawet nie boli(ale to pewnie antybiotyk) wlasnie sobie zdalam sprawe, ze ostatnio sie antybiotykowalam w grudniu 2009 roku
.Oh dzis wielki dzien w UK? bedzie ktos ogladał?
Ostatnia edycja:

. Musiałam szybko się zwijać do domu...