reklama

Październikowe Mamy 2010

Halo witam się i ja

Alicja gratki 7 da Isi
Kasis. Kahaa i dla Błazejka i Tomcia 6 . Własnie Kahaaa gdzie ty jestes??
Happy musisz zjechać na dół strony i tam jest niebieska ramka musisz zaznaczyć jakie ciasto
Kroma i spóxnione dla Was :( wybacz

Dzis pierwszy raz nie spałam z Zuzka w pokoju. Tatus pelnil warte i wstalismy o 6.30 wiec nie jest zle.?Teraz siedzi u mnie na kolankach i razem piszemy ;). Dziecko moje juz sie rozdziadowilo i tylko rece i rece, musze podziekowac rodzicom meza..... zwlaszcza tesc, dla niego z takim malym dzieckiem to tylko noszenie na rekach, a ona sie tak pieknie juz zabawkami bawi i wystarczy kolo niej sie polozyc.
Dzis czuje sie troszke lepiej jakby katar zelzał, gardło nawet nie boli(ale to pewnie antybiotyk) wlasnie sobie zdalam sprawe, ze ostatnio sie antybiotykowalam w grudniu 2009 roku :szok:.
Oh dzis wielki dzien w UK? bedzie ktos ogladał?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, hej w piękny słoneczny dzień. Dzisiaj wyjątkowo szybko musiałam się pozbierać, żeby odprowadzić do szkoły córkę. Przynajmniej od 40 minut Wojtek śpi na dworze :-)

Alicja gratulujemy Isi ukończenia 7 miesięcy!

Kasis, Kahaa dla waszych maluchów gratulacje z okazji szósteczek!

Happybeti tak sobie myślę, że można by było zrobić edycję listy rozpakowanych dorzucając tam dziaciaczki, których brakuje?

Na razie uciekam, bo póki co ubrałam się, siedzę na dworze, ale śniadanka nie zjadłam i słyszę swój żołądek :tak:

dzień dobry :-)

no to teraz Isia już na pewno 7 kończy :rofl:

ja tak na chwile bo zaraz lece do urzedu. Zadzwoniłam, wypytałam, wszystko wiem :-), może sie komuś przyda:

paszport dla niemowlecia:

OBOJE rodziców z dowodami osobistymi (dzieć być nie musi)
pesel, akt urodzenia do wglądu
dwa zdjęcia
opłata 30 zł

czas oczekiwania około miesiąca

więc w naszym przypadku idziemy w trójeczke bo krzesło Isi pilnować nie będzie ;-)

Aniawa,z tą edycją to niegłupi pomysł:tak:- troche nas doszło od października- Mamaagusi,Kania,Sheeney,Elizabennett,Kroma(choć ona chyba była,tylko rzadko bywała?),Elusia - pewnie jeszcze parę sie znajdzie,których brak na "Liście...".Tylko,że to Loliszka by musiała zrobić,a ona wyjechana,albo moderatorki - ale też obie zajęte teraz-Ulisia chyba na kursie,Monimoni pewnie zajęta nowym mieszkankiem:-).Chyba,żeby tak "roboczo" każda się dopisała,a potem któraś z ww. by zrobiła z tym porządek?
Alicja,thx za info o paszporcie,właśnie sobie uświadomiłam,że też muszę Amelce wyrobić...
Nat...:***.

Witam się znad jajecznicy:-)
Alicja gratuluję Isi i Tobie siódemeczki:-)
Kahaaa i Kasis Wam oraz waszym dzieciaczkom gratuluję szósteczki:-D
Natolinko smutne,co Cię spotkało:-(. Przytulam:*
sariska zdrówka!
happybeti szybkiego ukończenia remontu;-)

Natolin,makuc gratuluję zębolków!

Alicja co do paszportu,to się zmieniło. My,jak wyrabialiśmy paszport Jakubowi jakieś 5 lat temu, to musieliśmy przyjść z synem:tak:. Był to wymóg konieczny.Teraz zastanawiam się nad wyrobieniem dowodu osobistego Frankowi,bo my raczej poza granice UE nie będziemy wyjeżdżać, a z tego co się orientuję,to jest bezpłatny...

Dzisiejsza nocka duuużo lepsza niż wczorajsza. Franek tylko raz się obudził. Ale i tak jest nieswój. Nie dał mi nawet pogadać,jak poszłam do mnie do pracy pogadać z koleżankami:no:. Musiałam szybko się zwijać do domu...
A tak w ogóle,to ja o 7.30 byłam już w urzędzie skarbowym:tak:

Miłego dnia!

Emiliab ty masz zdrowie. Ja ledwo na 8:00 zdążyłam zaprowadzić młodą :-) Z dowodem w sumie niezły pomysł, bo my też nigdzie dalej się nie wybieramy a dowody obecnie na pewno są bezpłatne (w środę osobiście składałam wniosek na swój dowód, więc jestem zorientowana). U nas podstawowy problem to zawleczenie tatusia do urzędu, bo mój P. nigdy nie ma czasu. Ehh, z nim ciężko cokolwiek załatwić. Najchętniej wszędzie by mnie wysyłał, ale nie zawsze tak się da.

reklama
hmmm, tak generalnie to czuję się jakby co chwila jakaś depresja mnie łapała. a konkretnie dzisiaj to moja naiwność. nie wiem czy któraś z Was tak kiedyś miała... że myślała, że ktoś jest przyjacielem, a okazało się, że raczej nim nie jest. i nie chodzi o zrobienie jakiegoś świństwa tylko po prostu za duże wyobrażenie z mojej strony.

Jakbyś opisała mój stan. Przepraszam jeśli którejś z Was nie odpisałam, przegapiłam albo coś, ale ostatnio nie mam siły ani ochoty na kontakty z ludźmi. W ogóle. Od jakiegoś czasu mam wrażenie jakby mi z oczu łuski spadły, zaczęło się przed świętami jeszcze i z dnia na dzień zauważam coraz wyraźniej jaka naiwna byłam. A dzisiaj rano miałam pewną rozmowę, która dosłownie mnie dobiła. Szkoda słów. Nawet na forum ciężko mi się ostatnio odzywać, choć jedynie Wy mnie nie olewacie. Dziękuję :*

Natuś, gratuluję pierwszego zębusia Pudziankowi!
Happybeti, na dole pod ciastami do głosowania jest tabelka w której odhaczasz te na które głosujesz. Dziękuję Wam za głosiki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry