reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
DOBRANOCKA- mimo ze jestes w ciazy NIKT nie ma prawa ci odmowic zlozenia cv ani odmowic zatrudnienia z powodu ciazy- wtedy to jest dyrkyminacja a wiec kara dla takiego pracodawcy!!! bynejmniej tu we FR tak jest. wczoraj nawet reportaz byl o takim przypadku u nas we FR ze pracodawca KAZAL usunac ciaze dziewczynie i zwolnil ja bo tego nei zrobila, dostal 6 latek i odszkodowanie musial zaplacic dziewczynie (nie pamietam ile ale bardzo wysokie).

rzucilam okiem na ten caly slub....serio-wiem ze kiecka to rzecz gustu ale dla mnei ona wyglada jak koszuli nocnej:pppppp myslalam ze bedzie miec cos bardziej wypasionego jak na taki dzien. bleeeeeeeeee rozczarowana jestem.

Dzień dobry

Dopiero teraz się pojawiam, bo niestety ale najpierw czekały mnie obowiązki, praca na dziś skończona, Oliwka chwilowo śpi, zbiera się na burzę, ciśnienie leci na łeb na szyję.
Dziś pobudka 4.30 ale koło 5 usnęła jeszcze do 6.30, mąż zaspał do pracy :-)
Oliwka nadal paskudnie kaszle a z noska się leje ciurkiem :-(
U Nas od dziś zaczyna się międzynarodowa impreza balonowa (co roczna).

Alicja, Kahaa, Kasis, Kroma oczywście wielkie gratki suwaczkowe dla Was i Waszych Skarbów:)
Natolin, Makuc gratulejszym zębolków u Alicji i Piotrusia.
Natolin tulę po raz kolejny, trzymaj się.
Dobranocka Ciebie również przytulam.
Doris raczej za wcześnie na kolejny skok, może poprostu miał zły dzień :-) trzymam kciuki by się naprawił.
Roxannka trzymam kciuki, żebyś się wyszalała :-)
Sugar pozazdrościć takiego wypadu, baw się dobrze :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry