reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
albo nie spała z wrażeń, ja bym zawału dostała, taki ciężar na siebie brać i wszędzie cię obsmarują.

Dziulka- a co twoja Panna tak długo nie spała, czy 11 godz spała?

Mi tez sukienka się podobała:tak:-w porównaniu do tej ,co miała Diana,to niebo a ziemia- pisałam,że nie będę oglądac z powodu marudnej Al-kaidy,ale właśnie z jej powodu oglądałam,bo chciała tylko przy cycu- więc siedziałam i patrzyłam;-):-D.A co do jej twarzy,czyli nowej księżnej,nie Amelki,to mówili,że nie chciała usług wizażystów ,tylko sama się malowała...hm...może lepiej,jakby im dała się pomalować;-).
A najbardziej podobały mi się dziewczynki z kwiatkami- słooodkie:-).

happy- a może stawiała na naturalność, w sumie tu ma chodzić o miłość, a sam Willi nie jest już taki przystojny jak kiedyś, troszkę łysieje, w sumie to i tak lepiej ona wygląda niż ja :-) Taka szczupła i ma ładną śniadą cerę.

halo
My wkońcu nie odglądałyśmy, bo mała marudziła i poszłyśmy na spacerek z Zuzkiem, ale za daleko nie doszłam, bo nas deszcz zastał(i stałam w sklepie hehe- bo tak lało) i jak troche przestało lać to wróciłyśmy i zdążyłyśmy właśnie jak wychodzili z kościoła.

to sie dziewczyna wpakowała ;-) :-) a tak serio to słyszałyście o ich umowie przedślubnej? jeśli sie rozwiodą to kate straci prawo do wychowywania ich wspólnych dzieci! i ona to podpisała! ja rozumiem że monarchia sie broni przed tym co sie działo podczas rozwodu Lady Di , no i oczywiście nikt podczas przygotowań ślubnych nie myśli o rozwodzie, ale ja nigdy bym czegoś takiego nie podpisała. NIGDY

a u nas burza sie zaczyna :-( buuuu

a ja chcialam sie pochwalic tzn Wojtka, ze w nocy o 3 strzelil SAM kupe:D
he he;p i nie spal z wrazenia do 6, ale my pracowalismy wiec babacia zdala relacje, no i po 9 dorobil jeszcze az musieli wietrzyc:D no i mi jeszcze z godzine temu:D kurde swieto w domu u nas:D

Dopiero niedawno usiadłam, bo pół dnia stałam nad słoikami młodego. Wyszło mi tego koszmarnie dużo. Przynajmniej na dłużej będę miała spokój. Za to teraz nic już mi się nie chce a Wojtek stęskniony nie pozwala mi się oddalić. Małpeczka ostatnio najchętniej by stała. Gdy go próbuję posadzić albo, nie daj boże, położyć, jest ryk. Ewentualnie rączki są w porządku.

Strip może teraz już nie będzie kłopotu z kupkami.

Alicja dla mnie to też niewyobrażalne, chociaż zapewne nie miała specjalnego wyboru.

a czy do dowodu osobistego musi byc zgoda dwojga rodziców jak przy paszporcie?

Niestety tak:-(

Macie jakieś zabezpieczenia już?

Nic nie mam i nie zamierzam mieć. Przy córce tylko kontakty zabezpieczałam. Poza tym młody większość dnia będzie spędzał u dziadków a tam jest zdecydowanie bezpieczniej niż u nas w domu (mają mniej mebli) :tak:

rzucilam okiem na ten caly slub....serio-wiem ze kiecka to rzecz gustu ale dla mnei ona wyglada jak koszuli nocnej:pppppp myslalam ze bedzie miec cos bardziej wypasionego jak na taki dzien. bleeeeeeeeee rozczarowana jestem.

Suknia mi się podobała, ale ja lubię proste rzeczy. Nienawidzę falbanek, bufek, itp. Co do wyglądu, to jak na Angielkę i tak jest bardzo ładna.

reklama
Wpadam na chwile, zeby powiedziec, ze u nas gites majonez i zeby pozdrowic wszystkie ciocie od Paffcia, (co pobudki od tygodnia mi robi o 4.30, wrrrr), od meza, ktory jest przeszczesliwy,bo ma teraz i syna, i core u boku, oraz od mojej Mamy, ktora jest najszczesliwsza,bo ma cala rodzine w domu :-)

Cmoki!Wpadne na dluzej w wolniejszej chwili, bo zaraz jedziemy w odwiedziny do wujostwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry