reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziewczyny dziękuję, niemniej to boli :-(
IDUSIA pisała mi już wczoraj, żebym Wam przekazała buziaki i to, że dzisiaj ma grilla i gości
MAKUC gratki! ja rano wyczułam pierwszego zęba :-)

natolin przykro mi ,ze się zawiodłas. Oj ja tez to nie tak dawno przeszlam. I tak z glupoty (bo powód byl conajmniej głupi) moja wieloletnia przyjaźn się rozpadła :-( .

No to Tobie a raczej Pudziankowi tez gratuluję zębolka!

alicja a ja dzis wlasnie posprawdzalam terminy waznosci naszych paszportów i muszę jeszcze najmłodszemu wyrobic przed wakacjami. Takze tez jestem ciekawa jak dlugo i ile taka przyjemnosc teraz kosztuje.

NAT: ooo to Tobie (a raczej Pudziankowi) tez ząbkowe gratki sie należą. Co do smutania to boli i to bardzo. Wiem coś o tym. Z tym, że ja np. dopiero po zerwaniu kontaktu z moją bylą "przyjaciólką", dowiedziałam się co ona o mnie od dawien dawna mowiła, jakie ploty rozpowszechniała itp. Więc uwierz mi, że lepiej, że teraz to przeżywasz niż mialabyś tak jak ja po kilkunastu latach takich wbijających w fotel rzeczy się dowiadywac i stwierdzać, że ta przyjaźń to tylko taka udawana przez ta drugą osobe była...
DORIS: może to skok? albo zebiska nieszczęsne? :*
CASS: kolorowych:) no i najwazniejsze spokojnej nocki!

makuc hehe napisalysmy do nati apropos ząbka prawie to samo ;-)

a co do skoku? to ja tego nie potrafię rozpoznac więc nie wiem , ale cos tak czuję,ze zęby . Tak czy owak ... oby takich marudnych dni już nie bylo.

sarisko ojej przepraszam za pominięcie ! Dzieki skarbie.

makuc zębolkowe gratulejszyn :-D !

natuś
tulam :***

a ja sie dopytuję gdzie Idusek, Dorisek, Onesmilek i Dziulasek, hę?
no jestem juz jestem:) ladowalam foty na galerie.... ile tego jest.... a tak w ogole to o czym gadalam z toba przez telefon w niedziele bo NIE PAMIETAM!!!!!:ppppppppppppppp niezle mialam w czubie:p

MAKUC i NAT super ze cos sie dzieje a ja na razie co??? NIC!!! moja ma w dupcie przewracanie na brzuch-jak nie pykne lekko w dupke to leje na to, zebow jak nei bylo tak nie ma, za to ma takie zwinne lapy ze chyba kieszonkowiec mi rosnie! noz kurna zgarnia wszystko w takim tempie do lapek ze mam wrazenie jakby miala 12 raczek! ledwo zabiore cos to ta z drugiej reki atakuje i tak bez konca.... poza tym smieje sie tak w glos ciezko ze ja placze ze smiechu przez tego glizdusia;)) a co do pogody niech ktos odda mi slonce bo kurna lepetyna mnie nawala juz 2 dzien!!!!!!!!!!!!!!!!! Leane tez jakas mendowata jak niskie cisnienie. dzisiaj na spacerze pospala z godzine.

DORIS: a noo:) ja skoki zawsze sobie w takiej tabelce rozwoju dziecka sprawdzam, stąd mniej więcej wiem z czego się marudanie bierze. Ale mimo wszystko oby tych gorszych dni bylo jak najmniej.
DZIULKA: u nas też słonka niet :(
SARISKA: ZAPOMNIAŁAM :zawstydzona/y: juz wrzucam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry