Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dobranocka współczuję zębowych problemów :***
Cass mam nadzieje że teraz będzie tylko lepiej i lepiej , tulam :*
zaliczyłam dziś fotografa z młodą bo sobie uświadomiłam że paszport trzeba jej wyrobić, mam nadzieje że zdążymy
oczywiście zobaczyła fotografa i foch, łzy, miauczenie, ale facet dzielny był i udało mu sie ją ugłaskać ;-) wziął Isie na ręce, dał sie za włosy pociągnąć i dzielnie zniósł próby wyrwania guzika z koszuli
no i przy okazji zrobił nam dwa gratisowe przytulańcowe ujęcia razem :-) do odbioru w nastepny czwartek :-) ale mi sie miło zrobiło :-)
jutro umykam do urzędu wypełnić papierki.
czy któraś z Was wie może ile wynosi opłata za zrobienie paszportu dla niemowlaka?
Cass mam nadzieje że teraz będzie tylko lepiej i lepiej , tulam :*
zaliczyłam dziś fotografa z młodą bo sobie uświadomiłam że paszport trzeba jej wyrobić, mam nadzieje że zdążymy
oczywiście zobaczyła fotografa i foch, łzy, miauczenie, ale facet dzielny był i udało mu sie ją ugłaskać ;-) wziął Isie na ręce, dał sie za włosy pociągnąć i dzielnie zniósł próby wyrwania guzika z koszuli
no i przy okazji zrobił nam dwa gratisowe przytulańcowe ujęcia razem :-) do odbioru w nastepny czwartek :-) ale mi sie miło zrobiło :-)jutro umykam do urzędu wypełnić papierki.
czy któraś z Was wie może ile wynosi opłata za zrobienie paszportu dla niemowlaka?