reklama

Październikowe Mamy 2010

dobranocka współczuję zębowych problemów :***

Cass mam nadzieje że teraz będzie tylko lepiej i lepiej , tulam :*

zaliczyłam dziś fotografa z młodą bo sobie uświadomiłam że paszport trzeba jej wyrobić, mam nadzieje że zdążymy :sorry2: oczywiście zobaczyła fotografa i foch, łzy, miauczenie, ale facet dzielny był i udało mu sie ją ugłaskać ;-) wziął Isie na ręce, dał sie za włosy pociągnąć i dzielnie zniósł próby wyrwania guzika z koszuli :rofl: no i przy okazji zrobił nam dwa gratisowe przytulańcowe ujęcia razem :-) do odbioru w nastepny czwartek :-) ale mi sie miło zrobiło :-)

jutro umykam do urzędu wypełnić papierki.

czy któraś z Was wie może ile wynosi opłata za zrobienie paszportu dla niemowlaka?

reklama
dobranocka- szkoda niuńki, biedulka, oby jej już poszły i był spokój na jakiś czas, może tak ciężko przechodzi bo jeszcze malutka jest, starsze jakoś mniej płaczą. chociaż czasem idzie parę na raz i wtedy nie dziw że płaczą, normalny człowiek by wył.
cass- ja jej życzę jak najwięcej zdrówka i będzie dobrze, przy tej medycynie i postępie.

Alicja ja nie wiem, mogło by być za darmo :) A ty do Uk się wybierasz czy Irlandii ?

hej
Wczoraj pierwszy dzionek był, miałam na popołudnie, do 12 30 byl ze mna potem do 18 opieke przejal mój Łukasz a po 18 bo jechal na nocke kolezanka, i tarmosilam dziecko o 21 30 przez ulice masakra, a na dodatek zaraz przyleciala moja kumpela do mnie bo ja polecialam do mamy i wezwalam karetke. Dzis mam od 9 do 17 tylko ten tydzien mam na caly etat a od 1 maja lece juz na pół etatu.
powodzenia na kolejny dzien, bedzie lepiej, dacie rade,
a co sie stalo, ze karetke wzywalas?

dobranocka by szybko zabki sie pojawili a Justynce wrocil humor
cass odpoczynu zycze

a my kolejny kamien milowy mamy za soba, dzis Patryk stanal przy wszytkim probuje sie pdonosic a ja sie poplakalam, po za tym zakatarzenie na niego przeslo, a mi urywa glowe,
chrzest zalatwiony tak wiec w sobote kulinarnie sie bede sprawdzac co by wszytksko pyszne bylo, choc do wypiekow to by mi sie dobranocka z siostra przydala, nie chcecie do Gdanska wpasc ;) zaglosowane

Czesc mamusie,
u nas znowu zaganiany dzien. Nogi to mi juz wchodza do tylka :)
Maly spal dzis tylko od 12 do 14 i tym o to sposobem padl o 19, byl straszny zmeczony :)
Czekam teraz na serial, potem kapiel i sie zobaczy co dalej :)

Pozdrawiamy wszystkie mamusie i dzieciaczki!!

Chyba jeszcze nie wypadłam z imprezowo- świątecznego wiru, bo nadal codziennie gdzieś biegam. Dzisiaj przed południem byłam u fotografa wybierać zdjęcia z chrzcin i ze ślubu. Potem szybkie zakupy, obiad w biegu i szybciutko do banku. Na miłe zakończenie dnia zaliczyliśmy z Wojtkiem zebranie u córki. Padam :-(

Strip może u was kłopot, bo za mało pije, bynajmniej nie mleka a wody. Z drugiej strony skoro nawet rzadszej nie chce wyciskać… Dziwne :baffled:

Margerrita zdrówka

Dobranocka głosik oddany.

Dawidowe nie wiem czy manna z mlekiem to taka tragedia, skoro do niektórych obiadków dodawana jest śmietana czy mleko.

Dzięki za odpowiedź. A jak dajesz Wojtusiowi gluten?

Malutka ja gotuję zwykłą mannę i dodaję do słoików, które sama robię.

DOBRANOCKA: u nas to samo więc dokladnie wiem co przeżywasz. Młoda przechodzi od euforii do ryku. Maskra jakaś. najlepiej jakby caly czas na rekach była, bo wtedy względnie cicho jeszcze jest a tak to :( ech.

reklama
odpisuje na posty od wczorajszego wieczora, a później może skrobnę co u mnie, choć może lepiej nie
DAWIDOWE mój mąż też najlepiej lubi taki wrzątek ;-) herbatę czy też zupę
STRIP też nie pomogę, bo mój robi ze 2 razy dziennie i może kilka razy było tak, że 24h nie robił
DZIULKA cieszę się bardzo, że wszystko się tak udało pięknie
KASIS przytulam! a jak będziesz na pół etatu to z kim będzie Błażejek?
DAWIDOWE fajnie Ci, że masz pewny żłobek.
DOBRANOCKA zagłosowane
KROMA,MADLEIN,ANIOŁEK gratki!

wypiłam już dwa desperadosy, zastanawiam się nad trzecim. nie jest mi dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry