kasis
Fanka BB :)
kasis przesyłam tulaski :************ a jak Błażejek znosi rozstania z mamą?
ogólnie nie jest zle, on raczej lubi ludzi,ale przed chwilą dzwonił mąż ,że płakunia teraz długo((
a z mamą jest bardzo zle((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kasis przesyłam tulaski :************ a jak Błażejek znosi rozstania z mamą?
ogólnie nie jest zle, on raczej lubi ludzi,ale przed chwilą dzwonił mąż ,że płakunia teraz długo((
a z mamą jest bardzo zle((
Dziewczynki plisss o o szybką odpowiedź. Jak mam dodawać mleczną kaszkę manną z bobovity do posiłku?? Czy wsypać tak normalnie do warzywek czy najpierw z wodą zrobić i dopiero dodać?? Ile jej sypać? Łyżkę czy łyżeczkę?? Plissss
Z tego co czytałam na stronce Bobovity to powinnaś dać łyżkę stołową. Osobiście nie używam tych kaszek, ale wrzuciłabym bezpośrednio do podgrzanego obiadku, chyba że masz wyjątkowo gęsty. Zwykle obiadki są rzadkie, wodniste i kaszka bez problemu powinna się wymieszać.
Natalka tez nie robiła codziennie kupy,jak wprowadziłam pepti,ale po paru tyg się unormowało samoistnie i robi czasem 1 lub 2 dziennie ;-)moj nie chce sam kupy walnac, dopiero jak mu nogi docisne
odkad na pepti ze 2 ttyg, kupe sam zrobil 4 razy a reszta po gimnastyce.
ejjj a co ile wasze dzieci na sztucznym kupy robia... i jesli nie zrobia danego dnia ile czekacie? ja czekalam 2 dni i na 3 juz wycisnelam z niego bo mi sie to dlugo jak na mm wydawalo