reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziewczynki plisss o o szybką odpowiedź. Jak mam dodawać mleczną kaszkę manną z bobovity do posiłku?? Czy wsypać tak normalnie do warzywek czy najpierw z wodą zrobić i dopiero dodać?? Ile jej sypać? Łyżkę czy łyżeczkę?? Plissss

Dziewczynki plisss o o szybką odpowiedź. Jak mam dodawać mleczną kaszkę manną z bobovity do posiłku?? Czy wsypać tak normalnie do warzywek czy najpierw z wodą zrobić i dopiero dodać?? Ile jej sypać? Łyżkę czy łyżeczkę?? Plissss

Z tego co czytałam na stronce Bobovity to powinnaś dać łyżkę stołową. Osobiście nie używam tych kaszek, ale wrzuciłabym bezpośrednio do podgrzanego obiadku, chyba że masz wyjątkowo gęsty. Zwykle obiadki są rzadkie, wodniste i kaszka bez problemu powinna się wymieszać.

Z tego co czytałam na stronce Bobovity to powinnaś dać łyżkę stołową. Osobiście nie używam tych kaszek, ale wrzuciłabym bezpośrednio do podgrzanego obiadku, chyba że masz wyjątkowo gęsty. Zwykle obiadki są rzadkie, wodniste i kaszka bez problemu powinna się wymieszać.

Dzięki za odpowiedź. A jak dajesz Wojtusiowi gluten?

hej z poludnia:)
nocka spoko, mloda dospala do 6.50 potem do 9h. pogoda sie nam zrypala jest zimno: 18 stopni brrrrr. pochmurno:pppppp

od rana kombinuje co zrobic zeby nei wrocic do pracy. wychowawczy moge przedluzyc ale juz bez pieniedzy zostane, wiec odpada, do starej roboty nie chce isc za cholere!!! jedyne wyjscie to chorobowe -fakt ze az tak cudownie mi kasy nie nasypia ale chyba to jedyne wyjscie.... echhhhh juz sama nei wiem co zrobic i co najlepsze....

wlasnie musze popracowac nad fotkami z chrzcin tzn pozmniejszac je.

obiadek sie gotuje:p

moj nie chce sam kupy walnac, dopiero jak mu nogi docisne :(
odkad na pepti ze 2 ttyg, kupe sam zrobil 4 razy a reszta po gimnastyce.
ejjj a co ile wasze dzieci na sztucznym kupy robia... i jesli nie zrobia danego dnia ile czekacie? ja czekalam 2 dni i na 3 juz wycisnelam z niego bo mi sie to dlugo jak na mm wydawalo
Natalka tez nie robiła codziennie kupy,jak wprowadziłam pepti,ale po paru tyg się unormowało samoistnie i robi czasem 1 lub 2 dziennie ;-)

Hej! Zanim nadrobię to proszę o oddanie głosu na MAZUREK Z KWIATAMI Marii Aleksandry (pisałam Wam już kiedyś i pokazywałam zdjęcia arcydzieł, które tworzy moja Sis - teraz bierze udział w jakimś tam konkursie i dostała się do finału. Liczę na Waszą pomoc, bo wiem że mogę na nią liczyć!)
Konkurs z AleDobre.pl - Wasze zdjęcia

A Justyna spała dzisiaj od 20:00 do 7:00, zjadła mleko i dospała do 9:15. jestem wyspana i pełna energii! przesyłam trochę Emiliab, bo Ty miałaś ciężką nockę dzisiaj...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry