reklama

Październikowe Mamy 2010

dzien dobry. wstałam w cudownym nastroju juz o 5 ;-). Spacerek zaliczony bo pojechałysmy oddac moje badania po drodze kupiłam swieze bułeckzi z dynia na sniadanko. Domek ograniety, odkurzone a teraz lece jakies sniadanko zrobic. Niunia ciagle staje w łózeczku. Doszłam do wniosku ze ona chce tak szybko chodzic bo chce zdazyc zanim bedzie miała zabaki :p
do Aniołka zaraz wysle sms i zobacze co tam u niej.
Kasis ja od srody wracam i juz sie boje i to podwojnie bo przez max 4 miesiace bede w tygodniu mieszkac u rodziców czego strasznie nie chce. Mama bedzie z nia siedziała a szkoda mi małej codziennie od 5 ja tarmosic z odwozeniem i potem przywozeniem bo duzo z nia nie posiedze. od 1 wrzesnia bedzie złobek a mamy jakies 30 minut z dojsciem a ja potem mam bezposredni autobus ktróy jedzie 14 minut. Dobrze ze przynajmniej krócej godzine.
A co do ksiazek to znowu mi wraca chcec czytania ale narazie jeszcze mam ze 4 filmy do obejrzenia. Lepiej chec trzymam na autobus bo szybciej czas leci.

reklama
Dziwnie jest w pracy chociaz nie powiem jest to jakieś oderwanie od problemów,ale nie na cały etat, musze przemeczyć sie te kilka dni w tym mam 30 i 2 po 12 godzin w pracy caly dzien bez mojego tygryska :(((

U mnie nocka tragiczna! Franek chyba ze 3 razy sie budził z takim wieeeeelkim płaczem. Nie wiem o co kaman:no:. Nie wiem też ile razy moge smarować dziąsełka dentinoxem. I co? W nocy też mam smarować? Masakra! A zębów dalej niet:-(

Madlein,Aniolek gratki suwaczkowe

Ja tez niewyspana..byla akcja wycie w nocy przez 1.5 godziny wrrrr:baffled:
Wczoraj przyjaciolka z UK napisala,ze zabookowala bilety i 17 czerwa przykatuje do mnie na 10 dni!!!!Juz sie nie moge doczekac!

Dziulka fajnie,ze sie chrzciny udaly,wyobrazam sobie jaki mialas swietny humor .Ja kiedys tez jak tylko troche wypilam wydzwanialam po wszystkich :-D a teraz prawie w ogole nie uzywam telefonu.

Sarisa fajnie,ze sie Zuzi poprawilo

Alicja my bedziemy leciec za 2.5 tyg do Krakowa i tez juz sie stresuje jak to bedzie z Malym

Jak ja zaluje ,ze tu polskich ksiazek nie ma i bibliotek z ksiazkami po polsku:-(.Ja juz przeczytalam 4 ksiazki z tych co pozyczylam obecnie koncze "Po prostu razem" Anny Gavald.Jak skoncze czytac to lece pozyczyc nastepne:-)

kasis przesyłam tulaski :************ a jak Błażejek znosi rozstania z mamą?

Shenney o to ja będę czekała na relacje w odpowiednim wątku ;-) jeszcze będę musiała Onesmile namówić na lotniskowe zwierzenia ;-) bo ona chyba tym co ja poleciała - ryanem

Ostatnia edycja:
a ja własnie policzyłam i mam do przeczytania jakies 21 ksiazek zanim pojde do biblioteki. Rodzina mojego meza to zawsze jakos tak z szacunkiem na mnie patrza jak czytam ksiazki. No ale jak wszyscy siada i np ogladaja jakis film albo rozmawiaja na jaksi rodzinny temat a ja sens rozumiem bez szczegółow to mam zawsze ksiazeczke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry