dawidowe
Fanka BB :)
dzien dobry. wstałam w cudownym nastroju juz o 5 ;-). Spacerek zaliczony bo pojechałysmy oddac moje badania po drodze kupiłam swieze bułeckzi z dynia na sniadanko. Domek ograniety, odkurzone a teraz lece jakies sniadanko zrobic. Niunia ciagle staje w łózeczku. Doszłam do wniosku ze ona chce tak szybko chodzic bo chce zdazyc zanim bedzie miała zabaki 
do Aniołka zaraz wysle sms i zobacze co tam u niej.
Kasis ja od srody wracam i juz sie boje i to podwojnie bo przez max 4 miesiace bede w tygodniu mieszkac u rodziców czego strasznie nie chce. Mama bedzie z nia siedziała a szkoda mi małej codziennie od 5 ja tarmosic z odwozeniem i potem przywozeniem bo duzo z nia nie posiedze. od 1 wrzesnia bedzie złobek a mamy jakies 30 minut z dojsciem a ja potem mam bezposredni autobus ktróy jedzie 14 minut. Dobrze ze przynajmniej krócej godzine.
A co do ksiazek to znowu mi wraca chcec czytania ale narazie jeszcze mam ze 4 filmy do obejrzenia. Lepiej chec trzymam na autobus bo szybciej czas leci.
do Aniołka zaraz wysle sms i zobacze co tam u niej.
Kasis ja od srody wracam i juz sie boje i to podwojnie bo przez max 4 miesiace bede w tygodniu mieszkac u rodziców czego strasznie nie chce. Mama bedzie z nia siedziała a szkoda mi małej codziennie od 5 ja tarmosic z odwozeniem i potem przywozeniem bo duzo z nia nie posiedze. od 1 wrzesnia bedzie złobek a mamy jakies 30 minut z dojsciem a ja potem mam bezposredni autobus ktróy jedzie 14 minut. Dobrze ze przynajmniej krócej godzine.
A co do ksiazek to znowu mi wraca chcec czytania ale narazie jeszcze mam ze 4 filmy do obejrzenia. Lepiej chec trzymam na autobus bo szybciej czas leci.
. Nie wiem też ile razy moge smarować dziąsełka dentinoxem. I co? W nocy też mam smarować? Masakra! A zębów dalej niet:-(
a teraz prawie w ogole nie uzywam telefonu.