margerrita
Fanka BB :)
o jaaaaaaa, skad takie wiesci masz?to sie dziewczyna wpakowała ;-) :-) a tak serio to słyszałyście o ich umowie przedślubnej? jeśli sie rozwiodą to kate straci prawo do wychowywania ich wspólnych dzieci! i ona to podpisała! ja rozumiem że monarchia sie broni przed tym co sie działo podczas rozwodu Lady Di , no i oczywiście nikt podczas przygotowań ślubnych nie myśli o rozwodzie, ale ja nigdy bym czegoś takiego nie podpisała. NIGDY
a u nas burza sie zaczyna :-( buuuu
gratulejszyn i dla Pudzianka Natolin tez !!!Z ostatniej chwili: Mamy pierwszego zeba!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
nie plakaj, jeszcze bedzie lepiejDziękuję kochane w imieniu Błażejka za gratki)))
Natuś uśmiechnij sie)
Ala gratulacje))
W pracy średnio moge sie skupić na pracy bo mysle o mamie i Błażejku. Wczoraj nie wytrzymałam i poryczałam sie przy mamie((
a ja padam, wymeczyl mnie synek dzis oj wymeczyl, a teraz wielkie sprzatanie jutro wielkie gotowanie a w niedziele wielkie zmywanie plan weekendowy jest za to w czwartek ide sobie na pedicure
a co do slubu, to nie ogladalm bo na spacerku bylismy, ale jak na zdjecia patrze, to suknia ladna, modelka tez, tylko w tej suknie bardzo nie atrakcyjnie jej gura wyglada, tzn. ma tak dziwnie stozkowate piersi :/

a tak serio to czytałam doniesienia prasy bryt online i tam pisali o intercyzie i ich umowie przedślubnej ;-) 
po to ma baba zeszyt wychowawcy żeby takie wiadomości sobie notować, normalnie rozbraja mnie czasem takie durne podejście. A później pewnie tekst: " dziecko zjadło bo nie przypomniała mi pani"
takie zalecienie żywieniowe od lekarza należy traktować jak np zalecenie lekarskie odnośnie choroby dziecka itp. dlatego bardzo dobrze jest mieć taką "podkładke" od lekarza prowadzącego dziecko. wiem to bo przez jakiś czas pomagałam dyrektorce z papierami i kartami zdrowia. przygotowywałam dla kuchni liste dzieci w poszczególnych grupach z info cczego nie mogą jeść. I nie mogło być mowy o "zapominaniu" przecież zwykłe podanie pomidora może sie u niektórych dzieci skończyć nawet uduszeniem! jakbyś chciała to byś mogła im nieźle problemów narobić..