reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam się z domowego szpitala :-(

Moje zaropiałe oczko przerodziło się w zapalenie spojówek i zainfekowało drugie oko, na dodatek dzisiaj Patryk też się zaraził :sad::sad::sad: 1 maja byliśmy na ostrym dyżurze ze mną a dzisiaj już o 6 rano z Patrykiem bo jak się obudził to jednego oka wogole nie mógł otworzyć tak mu zaropiało. Oboje dostalismy antybiotyk i wyglądamy jakby ktoś nam mocno przywalił :oo: Mąż jeszcze się od nas nie zaraził ale podejrzewam że to kwestia czasu bo jest przeziębiony więc i organizm osłabiony :-(

Poza tym, wesele się udało mimo mojego spuchniętego oka, troche makijażu i dobrze ukrycie pod włosami i wytańczyłam się za wszystkie czasy :-) A mój mąż jako świadek prezentował się lepiej niż sam pan młody :-p :-D
Patryk też jakoś przeżył rozstanie, tylko jeść nie chciał :-( Od 13 do 3 w nocy zjadł tylko 190 ml :szok: ale poza tym było ok, oczywiście co godzine dzwoniłam ;-) a jak zobaczyłam małe dziecko pod kościołem to musiałam się szybko odwrócić bo oczy mi łzami zaszły :-( Współczułam troche pannie młodej bo jest w 5 miesiącu ciąży i widać było że troszke ją to wszystko wymęczyło :/ a tak wogóle to ona też będzie październikówką :-) przy składaniu życzeń powiedzieli nam że prawdopodobnie bedzie dziewczyna, więc już zaczeliśmy swatać Patryka ;-):-D

Sorry że wam nie poodpisuje, ale nie moge za długo siedzieć przed kompem :sorry2: Mam nadzieje że później uda mi się troszke nadrobić :tak:

Ściskam was mocno i dziękuje za pamięć :*

reklama
Dobranocka gratuluję Wam suwaczka
Dziulka no to trzymam kciuki za pracę
Roxannka duuużo zdrowia.

U mnie trochę smutno. Moja przyjaciółka wylądowała wczoraj w szpitalu. Jest w 7 tyg.ciąży i zaczęłą krwawić:-(:-(
Ja wysłałam moich panów na dwór. U nas świeci słońce,ale jest chłodno. Chcieli mnie zabrać,ale stanowczo powiedziałam:nie. Chcę sobie odsapnąć.
Miłego dnia!

P.S. Efa Jak Twoje zdrowie?

SHEENEY współczuję Ci, to musi być ciężkie :-(
KROMA ja mma wrażenie, że u nas też dużo ludzi uśmiecha się, a za plecami obmawia ;-)
DZIULKA zmylasz mnie swoim avatarkiem ;-) i jak CV napisane??
ROXANNKA zdrówka dla Was no i super, że się dobrze bawiłaś.
EMILIAB wiadomo co z przyjaciółką?

ja się zrobiłam aspołeczna co pozwala mi odnaleźć plus w tej okropnej pogodzie

Napisałam rano posta i mi go żżarło, albo zapomniałam nacisnąć "wyślij".
Więc jeszcze raz, nocka super Maja 20.30-6 rano spała a zuza z przerwą na siku do 11 :-)

Co do trzydniówki to wysypka jest płaska nie swędzi i utrzymuje się do 4 dni a pojawia się w tym samym czasie jak spada temperatura.

A tak poza tym to jutro znów do roboty brrr..... a dziewczynki już zdrowe i mają pozwolenie na żłobek.przedszkole.

Buziaki dla Was :-*

a ja się znad reddsa witam. rano chwalilam się, że slonko a tu nagle tara bach i doopa. Leje :wściekła/y: tak więc cały dzień siedzę w domu. zaraz mam 2h zajęć a potem dalej bedę się nudowac. Ach ten świat aspołecznych ludków. Nawet nie mam ochoty do koleżanki, która dwa bloki dalej mieszka, pojść.

nie eee,tylko śnieg:tak:;-)Własnym oczom nie wierzę i już nie wiem co gorsze,ta śnieżyca czy ciągle nie odlatująca kurewna...:wściekła/y:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry