Kania78
...
U Nas leje jak z cebra, byli teście... tą wizytę pozostawię bez komentarza.
Kurczę kichnęłam sobie a moja się tak rozkrzyczała, jakby ją co najmniej zarzynali :-( wstała po drzemce w dobrym humorze, ale chyba się jej zmieniło a z nosa znów się leje wrrrrrrrrr
@ nadal brak a samopoczucie do d..., niech ten dzień się już skończy.
Emiliab trzymam kciuki za przyjaciółkę, oby to nie było nic groźnego, sama wylądowałam w 8 tyg z krwawieniem i wiem jaki to może być strach i stres.
Roxannka dużo zdrówka dla całej rodzinki, super że wesele się udało, ze pobalowałaś.
Dziulka powodzenia, trzymam kciuki.
Cass super, że Twoje dziewczyny już zdrowe :-)
Dobranocka współczuję tych sraczek, dobrze że pije to się nie odwodni, trzymajcie się ciepło.
Ala super, że majówka się udała :-)
Kasia33 trzymam kciuki, zeby udało Ci się męża przekonać.
Kurczę kichnęłam sobie a moja się tak rozkrzyczała, jakby ją co najmniej zarzynali :-( wstała po drzemce w dobrym humorze, ale chyba się jej zmieniło a z nosa znów się leje wrrrrrrrrr
@ nadal brak a samopoczucie do d..., niech ten dzień się już skończy.
Emiliab trzymam kciuki za przyjaciółkę, oby to nie było nic groźnego, sama wylądowałam w 8 tyg z krwawieniem i wiem jaki to może być strach i stres.
Roxannka dużo zdrówka dla całej rodzinki, super że wesele się udało, ze pobalowałaś.
Dziulka powodzenia, trzymam kciuki.
Cass super, że Twoje dziewczyny już zdrowe :-)
Dobranocka współczuję tych sraczek, dobrze że pije to się nie odwodni, trzymajcie się ciepło.
Ala super, że majówka się udała :-)
Kasia33 trzymam kciuki, zeby udało Ci się męża przekonać.