reklama

Październikowe Mamy 2010

:-)Przypomniało mi się-Mała Mi-ta Twoja tesciowa to faktycznie jakaś z innej epoki:no::szok::szok::szok:.Proponuje mały sabotaż;-)- zepsuc babci Franię,tym sposobem pozbędziecie sie gratów z łazienki,nie będzie jej okupować godzinami z okazji prania i nie będzie miała na co narzekac,jaka to ona zapracowana:tak:;-).Kurczę,z czego ona tę Franięma- z tytanu,że tyle wytrzymała????!!!:szok::-D:-D:-D

reklama
no,no,no od frani sie odczepić moja mama ma i automat i franie :-D kazała sobie zabudować w łazience i pierze w niej jak to ona mówi "trudne" ubrania :-D a ta frania to ho ho starsza niż ja :-) kiedyś to sprzęty robili, nie to co teraz 99% made in China :rofl:

witam sie po tygodniu. staram sie was podczytywac po trzoszeczku, ale mam tyle pracy, ze laduje z nia po godzinach w domu :( wrrrr, wogole, dalej jestem tak niezorganizowana ze szok.
bardzo przezywam bo w przyszlym tygodniu wyjerzdzam na 4dni na szkolenie i zostawiam mojego dziubka kochanego, prosze trzymajcie za nas kciuki, ja bede plakac i maly pewnie tez, mimo uslinych prob wporwadzenia MM, nici z tego, pluje, placze, zacisk usta, butli nie chce, tylko cycusia, a teraz cycus bedzie daleko, jakos w dzien sobie chyba chlopaki dadza rade, gorzej w nocy, bo maly dajej ma 3/4 pobudki na nocne jedzenie, normalnie plakac mi sie chce

sheeney gratulacje za 7
heppybeti wspolczuje malej upadku i pierwszego guza

dobranocka ja czuję, że to dziewczynka będzie :-)

Aga dzisiaj przywaliła głową w klocek ale był ryk. generalnie na rękach przestało boleć:-) z tymi 3 dziewczynkami lub chłopcami pod rząd to nie wiem bo ja mam w rodzinie max po 2 dzieci tej samej płci ale to by przeczyło genetyce więc to niemożliwe:-) jakby nie było mężczyzna musi mieć chromosom x i y a kobieta x x więc chcąc nie chcąc musi być możliwość poczęcia dziewczynki:-) ale chętnie się przekonam jak któraś ma ochotę sprawdzić:-)

Alicja,niby tak,moja mama tez kiedys rozstać się z Franią nie mogła,bo twierdziła,że automat jej nie dopiera;-).A z drugiej strony my wszystkie jakoś pierzemy bez Frani i pranie czyste i sobie radzimy,więc to chyba kwestia przyzwyczajenia:-)

MARGERITTA, ale to muszą Cię na takie szkolenie wysłać? :-( myślałam, że skoro kobiety karmiące mogą mieć prawnie ustalone przerwy na karmienie to nie można kazać jechać na szkolenie :-(

happy pewnie że przyzwyczajenie :-) mojej mamie nie dało sie wytłumaczyć że automat wypierze jej wszystko tak samo dobrze a może i lepiej, i wywalczyła zamontowanie frani :-) przynajmniej wiem po kim taka uparta jestem :-D

a słyszałyście o tym przesądzie: jeśli dziecko jako pierwsze powie "mama" to druga bedzie dziewczynka, jeśli "tata" to drugi bedzie chłopiec :-) ciekawe czy sie sprawdza ;-)
a jak powie "samochod"???? to co?? ojciec wygra w totka??? moj maz pwoiedzial pierwsze slowo samochod :))
ja juz w domku odpoczywam a niunia padła. Dzisiaj w tramwaju musiałam uwazac bo niunia klepała jakiegos aceta po dupie. Nudziło sie jej w wózku i musiałam trzymac jej rece ;-)

no ta daje czadu:))))))))))) takie male a juz podrywa:ppp po kim to ma???????

u nas jak zwykle upal, spacer sie udal a tak to zamiast sie wysilac z gotowaniem to wrzucilam lazanie do piekarnika i z bani :))) jutro wyjezdzamy wiec juz mam lenia w dupencji:)))

aaaa!!! nauczylam moje dziecko dawac CZESC prawa lapka:))) nawet mezowi dala:))) ale jak po polsku zagadal:)

Tez tak myśle,bo skoro jak np. masz dziecko do lat 4,to są regulacje dot. czasu pracy itp.No,ale prawo swoje,a rzeczywistość swoje- wiadomo,że nikt nie chce się narażać pracodawcy i odmawiać...

reklama
Idusiu jakbyś tu zajrzała to daj znać jak sie czujesz ;-)

a ja siedze w ciszy i słysze oddech małej i kap,kap,kap z łazienki..mówiłam już że uwielbiam remonty? eh dam rade, dam rade. ide do kuchni po winko :-D , któraś sie stuknie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry