Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tia, to ja swojego Męża do tego zatrudnię :-)Sugar ja się na tym kompletnie nie znam,bo nawet nie potrafię wkleić zdjęcia na forum,za to mój mąż jak najbardziej tak i powiedział że można zainstalować to:
https://chrome.google.com/webstore/detail/ecpgkdflcnofdbbkiggklcfmgbnbabhh
i powinno pomóc
i jeszcze szwagierka (sekretarka w szpitalu) mnie "pocieszyła" że jej 3koleżanki skończyły akurat jakoś na dniach na antybiotykach po takim "przewianiu" - cud miód i orzeszki normalnie:-(a tak w ogóle to ty jesteś chodzące serduszko!!! myślę tu(nie tylko
naszemu qmplowi fryzjerowi ostatnio "wyciagnęli" z garażu motocykl i quada, jakieś 25tysi w duuuupęęęęę, a jeszcze jeden sąsiad przyszedł i z bananem na pyszczu pytał "co tam?" - i jak qmpel podsumwał: kiedys jak rower ci ukradli to cała wiocha go szukała, a teraz tylko pod nosem "dobrze mu tak!" śpiewają... więc tym bardziej gratuluję twojej sąsiadce takiej dobrej duszyczki w pobliżu!!! choc chyba już niedługo...
może mi sie przyśni jakiś nieogolony przystojniak bez koszulki 
pomacaj w buzce to zobaczysz od razu czy cos po cichu wylazi))

i trzymam kciuki żeby tobie udało się wyjechać do równie pięknej Chorwacji 

ja nie mam takiego dylematu bo u nas tylko żłobek wchodzi w gre :-( i strasznie mnie denerwuje jak ktoś mnie pyta czy wracam do pracy, a jak mówie że tak to pyta a co z dzieckiem i słyszy że do żłobka to odrazu jest milion różnych mądrości dlaczego, po co i czy nie można jakoś inaczej wrrr
kurde jakbym miała inną możliwość to bym dziecka nie zostawiała, ale przeciez nie robie tego dla mojego widzimisie tylko musze ehhh beznadzieja :-(ja juz w domku odpoczywam a niunia padła. Dzisiaj w tramwaju musiałam uwazac bo niunia klepała jakiegos aceta po dupie. Nudziło sie jej w wózku i musiałam trzymac jej rece

padłam 

wiec dzisiaj moge się z wami stuknąć i wypić jakiś toaścik moim ukochanym heinekenem