reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona no to współczuję buuuuuuuuuuuuuu. I masz rację, że lepiej jak Boiler jest cały czas włączony, bo sie nie zurzywa takiej energii jak trzeba podgrzać cały. To widzę, że niktórzy dziadkowie nie zwracają uwagi na to czy małe dzieci w domu są. Widzisz, bo to tak jest, że jedni przeginają w 1 stronę a inni w 2 ehhhh

reklama
musze pogadac z małżem i ze znajomymi i chyba pojedziemy na początku września, znajdę ciekawa ofertę, chorwacja dla takiego bobasa jak moj jest super we wrzesniu nie ma juz okropnych upałów wszedzie taniej nic tylko jechac:):)
Kania ja pracuje w biurze podróży:)

Witam w dołowany piątek, Napiszę tylko że kaszel nie był incydentem i całą noc zawaliłam bo Maja kaszlała jak nie wiem. Naszej lekarki nie ma, musimy czekać do poniedziałku. Doła mam jak cholera i do tego @ gorsza niż po porodzie. Nie będę Wam smucić... znikam

Kasis ale superancko :-) takie moje marzenie, że jak wygram kiedyś w totka to będę z całą rodziną podróżować.

Cass mocno przytulam a Majusi życzę zdrowia.

Ostatnia edycja:
robię, póki co nie pomagają, 3 dni była zdrowa, nie mam siły, w poniedziałek miała iść do żłobka, nie mogę już wziąć urlopu, nie stać nas na nianię a babcie pracują... nie wiem chyba się zwolnię a w nocy pod latarnię...siedzę i ryczę..dobra, spadam na serio chatę ogarnąć. W ciągu trzech dni spałam 3 godziny w sumie, spać nie mogę jeść nie mogę... tak się martwię o tą moją kluskę...:-(

reklama
Cass trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Majeczka wyzdrowiała.

Kasis, Kania ja też uwielbiam podróżować.

Co do wody to może jak założą solary to będzie lepiej. O ile gmina wygra, bo kilka się stara, a tylko 2 mają dostać dotacje i wtedy za solary płaci się 20% ceny, a resztę dopłaca UE.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry