reklama

Październikowe Mamy 2010

ooooooooooooooooo MALA MI sie zjawila:)))))))))))) DOBRANOCKA zobacz- uderz w stol nozyce sie odezwia hihi:))))))) wywolalas ja i jest:))

no nic, pora spadac bo smoczek zarlcozek sie obudzil:p

reklama
cass ale sie Majunia wycierpi biedne maleństwo :-( przytulam cieplutko :****

JOLI gratulujemy Małego Kasownika :-D

E-lona no to nieźle macie z tą ciepłą wodą ehh..mam nadzieje że coś sie zmieni :tak:

mnie też strasznie szkoda tych wszystkich sukieneczek, falbaneczek i innych różowych cudeniek..ale mi sie tak strasznie marzy teraz synuś że jestem gotowa z tego zrezygnować :-) taki mały mężczyzna wpatrzony w mamusie ach! :-D poza tym ja planuje trójeczke miec więc może jeszcze te sukieneczki pójdą w ruch ;-)

Dziulcia to moja była mega bezwstydna i od razu wszystkim pięknie pokazywała że dziewczynką będzie :-D

Jeeeee we wtorek na 11.30 ide do fryzjera!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
Zadzwonilam na Starowislna,patrzylam na mapy google i chyba najblizej hotelu no i widzialam,ze najwiecej tramwajow czy autobusow tam jezdzi.Krakowianki dobrze wybralam??

ALICJA nie wiem czy to prawda- lekarka mi mowila ze jak kobieta rodzi 3 razy dziewczyne to juz nigdy nei urodzi chlopca i odwrotnie. tak wiec zmajstruj 3 zeby potwierdzic lub zaprzeczyc tej teorii:pppp ja osobiscie w to nie wierze:pp

a kiedys jak bylam u wrozki (98 rok) to mi powiedziala tak:
chlopak z ktorym chodzisz bedzie twoim mezem ale nie na zawsze bo to zly duch (potwierdzone), bedziesz miec 4 dzieci: corke, blizniaki-dwoch synow, i na koncu syna. (puki co pierwsze potwierdzone, co do reszty- ajjjjjjjj ciezko to widze:pp, po trzecie powiedziala: Polska to nie jest twoj dom, ciebie ciagnie do zachodu (no i masz, FR jak w morde strzelil),potem: twoj drugi maz to czlowiek zraniony o golebim sercu- tu by sie zgadzalo-zraniony byl przez poprzednie dwie dziewczyny i rodzicow ktorzy sie rozwiedli. no i na koniec ze bede zyc 98 lat - taaaaaaa ze starosci mnie odstrzela na rynku miejskim:ppp.

no kurcze dziec sie ze mna bawi w chowanego chyba.przed chwila byl smiech i gadanie i nagle cisza:pp albo smoczek w buziolu albo spowrotem zasnela:))

łaa no to niezła przepowiednia! kurcze ja nigdy nie byłam u wróżki..hmmm..z jednej strony bardzo bym chciała pójść a z drugiej, boje sie że dowiedziałabym sie czegoś czego nie chce wiedzieć..albo że np. jakby powiedziała że mój małż jest "złym duchem" to szukałabym w nim tego "zła" itp ...

Jak bylam nastolatka tez myslalam o wrozce nawet sama bawilam sie w tarota troche,teraz na pewno bym nie poszla bo wyznaje zasade przyczyna-skutek a nie przeznaczenie czy cos takiego;-)

Dziulka, ciekawe czy jak wywołam MORIAM to się pojawi... Tak dawno jej tu nie było... Myslałam, że przed ślubem choć na moment uda jej się do nas zajrzeć :-(
A co do trzech dziewuch, to można to szybciej sprawdzić na podstawie mojej siostry: ma już trzy dziewczynki z rzędu, a Szwagier poluje na chłopaka, więc za jakiś czas pewnie zechcą mieć kolejne dzieciątko! Swoją drogą mam znajomą, która urodziła 8 chłopaków (najstarszy był już dorosły jak rodziła najmłodsze, no i jedne to bliźniaki), a jak była w ciąży z dziewczynką to roniła... Strasznie to przykre jak się straci dużego już dzidziusia, gdzie zna się już płeć, widziało się buźkę...

Ostatnia edycja:
Dziulka ja juz nie pamietam czasów gdzie zastałam dziecko tam gdzie je połozyłam. moja by napewno zmieniła pokoj zaliczajac po drodze koszyczek z zabawkami psa potem leci do psiej michy a na koniec jeszcze dwie szuflady wysunie.Elona ciekawe ile moja wazy i mierzy ale dopiero dowiem sie 25 maja bo własnie ja zapisałam na kontrolea co do oszczedzania to ja miałam takiego wujka co to podstawiał mieske pod kran aby kazda kropelka była na kapiel.DORIS, SHEENEY gratkigratki dla tych co mieli miesiecznice ostanimi dniami.Ida wspołczuje zycze aby jak najszybciej sie to skonczyłomakuc ja sie tez z butami zdecydowanie nie mogłam i z tej okazji mam juz 5 par a co to bedzie jak zacznie sie sezon na moje kochane japonki ;-)doris z dnia na dzien jest coraz łatwiej. wiem bo ja juz drugi tydzien w pracy koncze. Niestety moje dziecko nawet zbytniej radosci nie okazuje kiedy nie widzi. heh te babcieZ drugiej strony cieszy ze oby sie bez płaczu tylko mam zadowolone dzieckoAlicja z drugiej strony ciesz sie ze wogole jest woda bo mnie kiedys zostawili bez wody 3 dni. dobrze ze na drugi dzien leciałam. W ciazy trocvhe ciezko by było nosic butelki przez 3 dnicass wspołczuje ja tez nrazie mam niewesoło. musze od poniedziałku d paitku siedziec u rodziców. generalnie siedze i rycze bo normalnie nic mi nie wolno. zacyznam sobie przypominac jak chodziłam do podstawówki. wszystko jest robione złosliwe. ciagle awantuara a ja juz psychicznie nie wytrzymuje.dobranocka stawiam na chłopca abys miała parke ;-)a ja własnie koncze tydzien pracy. spakowana i lece po niunie a potem wreszcie do domu. PSychicznie mnie wczoraj rodzicze wykonczyli i zaczynam myslec nad złobkiem prywatnym.

Sheeney gdzie Wy dokładnie sie zatrzymujecie?o ulice i hotel mi chodzi?
Dobranocka ja cosik czuje, ze bedzie druga dziewczynka
Dawidowe jak to nic Ci nie wolno? hmmmmmmm ............

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry