reklama

Październikowe Mamy 2010

Dawidowe, wreszcie weekend - zbieraj siły na kolejny tydzień! Fajnie ze Laurka akceptuje dziadków, bo taniej niż przedszkole, tylko szkoda że Twoim kosztem...

Ranking jaką płeć obstawiacie jest na razie
CHŁOPAK : DZIEWCZYNA
2:1

Wrrr... właśnie spaliłam całą furę grzanek do zupy... Narobiłam się jak dzika, natarłam czosnku ze śmierdzę jak stary żyd, a tu kurier z Lego Duplo przyszedł, to trzeba było na BB zajrzeć i... Buuuuu!

Ostatnia edycja:
reklama
Dawidowe, wreszcie weekend - zbieraj siły na kolejny tydzień! Fajnie ze Laurka akceptuje dziadków, bo taniej niż przedszkole, tylko szkoda że Twoim kosztem...

Ranking jaką płeć obstawiacie jest na razie
CHŁOPAK : DZIEWCZYNA
2:1

Wrrr... właśnie spaliłam całą furę grzanek do zupy... Narobiłam się jak dzika, natarłam czosnku ze śmierdzę jak stary żyd, a tu kurier z Lego Duplo przyszedł, to trzeba było na BB zajrzeć i... Buuuuu!

ja obstawiam DZIEWCZYNKĘ.
a co do wróżek to mi wróżyły dwie cyganki-zaczepiły mnie na mieście przy granicy pol-czeskiej i to gdzieś z paro miesięcznym odstępie czasu i powiedzialy dokładnie to samo,i o dziwo wszystko sie sprawdziło jak narazie, ciekawe skąd one to wszystko wiedzą

No to jest 2:3 :-)
Musze przewietrzyć chałupę, bo cała tonie w smrodzie spalonego czosnku... A M. za chwilę wraca z pracy.

Aaaa! Zapomniałam się pochwalić, że Jusia jutro idzie na pierwszy w swoim życiu KINDER-BAL! Urodzinowy :-) Całe szczęście że nie przebierany. Jedyne przebranie, które mogłabym jej w chwili obecnej zafundować, to przebrać ją za... Małą dziewczynkę.

witam, ja dopiero teraz, młody mi dzisiaj wymiotował i to żółcią, byłam u lekarza i to reakcja na antybiotyk, ale wszystko jest dobrze, młody nie ma już gardła tak zawalonego i ma niższą temperaturę.

Dobranocka- ja stawiam chłopaka parka musi być :)

spadam do mojego ryczącego księciunia

Wysłałam męża z córą na spacer a sama siedzę na BB i piję kawę, u nas ciśnienie leci na łeb na szyję.
Na 18:00 wizyta u dentysty "sadysty", może jeszcze wstąpię na solarium bo to w sumie w tym samym budynku.
A na obiad dziś pierogi teściowej - pychota :-)

Dobranocka ja obstawiam dziewczynkę :-)
Kroma zdrówka życzę synkowi.
Dziulka wróżba super, tylko trzeba się postarać !!!
Dawidowe życzę żebyś odpoczęła psychicznie i fizycznie.

reklama
a słyszałyście o tym przesądzie: jeśli dziecko jako pierwsze powie "mama" to druga bedzie dziewczynka, jeśli "tata" to drugi bedzie chłopiec :-) ciekawe czy sie sprawdza ;-)

słyszałam, właśnie ostatnio mi to mama mówiła
Dziewczyny dziś 13tego i widzę ,że dość ciekawe tematy typu wróżby,przesądy itp
Ja osobiście urodziłam się 13tego,ale za pechowca się nie uważam hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry