Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko ze wtedy młoda nie śpi, bo chyba bardziej niz ja stęskniona jego przytuleniaIda uuuuu, to z rana spróbuj zanim się położy spać ;-)

przed...j.w.Ida, ja już mówiłam kiedyś, zmolestować męża przed nocką to najlepsza kara dla niego (bo nie pójdzie spać "po" tylko pójdzie do pracy, hihi) za to że zostawia Cię na noc.
A kasa... po co Ci kasa jak masz BB i nas![]()
przecież córcia nie przegapi pożegnalnego buziala od tatusia, nie?
i fakt, jesteście dla mnie wszystkim!!!(no, oprócz mojej małej słodkiej rodzinki;-)) ale i tak będę się upierać i krzyczeć: "kaso, come to me!!!"
chwal sie szatką, kobieto!!!!!!!!!!!!!!doczytałam że chyba juz sie pochwaliłaś, bedę zaraz lukać:-)
a co do kasy...mam nadzieję... i muszę jutro sprawdzić czy u nas też posiadaja wypieki tego Glutenexu
a łatwo przekonać nie było, bo przecież padnieta była jak mój bukiet ślubny po 2, prawie 3
, latach...

ja przed ciążą nosiłam triumphowskie 65G:-(i nie obraziłabym sie gdyby tamten stan rzeczy(cycków) wrócił...

tylko jej przekaż:-);-)
moja siostra Aleksandra swiętuje w lutym, chyba 26ty czy jakos tak... nie pamiętam,a le od czego w końcu kalendarze wymyslili?! wiec nie wieszać na mnie psów że taka siostra ze mnie

;-):-)

a co do mężów, twój pada za twoimi plecami po 5 zdaniach - ale na jaki temat? bo u nas zazwyczaj temat pracy męża albo kasy - i ja żałuję ze on po tych 5 zdaniach nie pada

.
. A właśnie: kiedy u ciebie pojawia się BÓB???? Ostatnio często o nim myślę:-)