Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

faktycznie!!! zapomniałam!!! idiotka ze mnie ze sklerozą na dodatek!!!Idus a prosze bardzo pracuje w biurze podroży w galerii handlowej dlatego tak dlugo(
przecież mam w sekretnym notatniku wpis "uśmiechnać się do kasis, jak będziemy planować zagraniczne wojaże"
jednak jesteśmy siostramiNatolinko ja tak jak ty lubię siedzieć w domu i to jak dla mnie to do tej pory najlepszy okres w życiu:-)a znajomi...mam ich teraz trochę mniej,ale zostali Ci sprawdzeni z którymi spotykam się raz na jakiś czas i to mi w zupełności wystarcza![]()
tyyyyyyyy albo ja jestem totalnab londyna albo mnie zaciemnilodziula, dawaj swój spis "co i kiedy" to swój wywalę do kosza:-)serio!!! jak tak porównać (nie pamiętam z kim gadałam o tym) to lepszy bo sensowniejszy i zdrowoumysłowszy jest taki np szwedzki czy fr spis... z kim ja gadałam? żubr mi świat i umysł chyba przyćmił...
*

podpisuję sięja poprostu lubię być w domu bo zrobiłam się leniuchem towarzyskim,dobrze mi bez ludzi i samotność mi odpowiada ( wcześniej byłam zupełnie inna,wszędzie musiałam być-byle nie w domu)![]()