Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Tobie Roxannko życzę humorku i lepszego nastroju...przecież kiedyś musi być lepiej:-)Jeśli chodzi o terrorystów to może Twój Patryk wraz z moim Miłoszem walczą o przywódctwo na "najgrzeczniejszego" chłopca a ich cel to "wykończyć swoją mamę"
Beti super że dzisiaj choć trochę później wstaliście...oby jutro 5 zamieniła się przynajmniej w 6:-)co ja jeszcze chciałam napisać...a już wiem.A więc Sarisko Zuzia ślicznie przegląda się w lusterku,ale nie ma się co dziwić...wie co to prawdziwe piękno:-)i co jeszcze (skleroza nie boli)ale już sobie przypomniałam:Kania my też się cieszymy że jesteś!!:-)

. W końcu mamy w Gorzowie coś innego niż tylko tesco
.hehe,nat,tio jest argumentwitam się i ja :-)
to teraz już mnie przekonałyście, że u nas przekąsek typu chrupki i inne nie będzie, bo za sprzątaniem to ja nie przepadam ;-)
SARISA,MALUTKA, LADYGAB, KATHHE gratki!!!
cass,nieprzyzwyczajona do takich luksusów,co? No i musze spadac,bo moja wyje...Dzień dobry, melduję ze Maja przespała całą noc-już drugą!! od.20.30 do 6 ranoi powiem Wam że kurde jak wstawałam w nocy to byłam bardziej wyspana niż jak nie wstaję.... :/
Zabieram się do roboty, buziaki dla wszystkich świętujących.

mloda przez 3h piszczała, gadała, tłukła matkę po głowie i ni chu, chu nie dała pospac. Oooo wstała
. Spadywuję. Potem napisze resztę :*

wczoraj ja pospałam a dzisiaj Tobie to było dane. Za to ja od 3 na nogach.... zmowa jakaś czy cuuu?