reklama

Październikowe Mamy 2010

Sheeney superowo ,ze wyjazd w PL się udał i naładował Cię samymi pozytywami . Tak trzymać! Fajnie ,ze poznałas naszą sariskę , ze Tom był taki grzeczny i w ogóle .... dobrze ,ze jesteś :-)
Czekamy na fotki ze spotkania ;-)
cass proszę jakie posłuszne masz dziecko ;-)

reklama
Doris potwierdzam,wafelki ryżowe są super! Bardziej nawet nam smakują z babydream(może dlatego,że cena niższa-3,99;-)).
sheeney cieszę się,że spotkanko z sariską i z Krakowem się udało;-). Fotki,kochana,fotki wklejaj:-)
miniu super,że humor dopisuje:-)

A ja ubieram Franka i idziemy na spacerek...

P.S. sariska gratuluję suwaczka (nie,żebym się o dzięki prosiła;-))-wcześniejszych nie zauważyłaś:-(:-(:-(.

CASS no to gratki! :-) chociaż już sama nie wiem, skoro twierdzisz, że mniej wyspana jesteś
EMILIAB to śledź oferty, bo w Kauflandzie co jakiś czas fajna promocja na pampki, chociaż niestety częściej na sleep&play
MINIU super, że znowu z nami jesteś i że humor dobry!
SHEENEY dobrze, że wróciłaś szczęśliwa :-)
pozdrawiam i zbieram się w końcu ;-)

W końcu pracę ogarnęłam, mieszkanie i królika też, zasiadłam przed BB na spokojnie póki babcia nie wróciła ze spaceru z Oliwką - mam nadzieję że w dobrych nastrojach :-) Wybyłyście pewnie na spacerki, skoro tu tak pustawo, ja dopiero późnym popołudniem się wybiorę, bo wieczór na ćwiczonka idę co by mi z tego siedzenia przed kompem d..a nie urosła :dry:
Ida rano miałam zapytać, jak było na platformie?
Alicji, Rzutki dawno ale to dawno nie było...
Sheneey super ze udało się Wam spotkać z Sarisą.
a Ty Natolin gdzie się zbierasz?
Ciekawa jestem czy mnie kiedyś uda się spotkać z którąś z Was hmmm.
Najchętniej to bym spotkała się z wszystkimi naraz :-) jakaś biba pod gołym niebem, stół zastawiony samymi dobrymi potrawami (oczywiście każda z Nas by coś ze sobą przywiozła :-)) i trunkami, gdzieś w oddali grill rozpalali by Nasi panowie (oczywiście wszystkiego by dopilnowali) co by karkóweczka i boczek się nie przypaliły a nasze dzieciaczki bawiły się na wielkim płótnie z nianiami !!!
Ale mi się marzy :cool:

Ostatnia edycja:
:-)witam
padnięta, wróciłam z tego ukropu, młody jak nigdy je ryż z pomidorami:tak:

a wy tu sobie wybaczacie, nie wiem za co, jeszcze nic nie czytałam, wpadam POGRATULOWAĆ DLA Sarisy,Malutkiej,Ladygab,Kathe
jak kogoś pominęłam to przepraszam, tyle tu jest maluszków i zawsze jakieś przekracza kolejny mc :)

reklama
witajcie!

sariska,malutka,ladygab gratki dla Was i dzieciaczków:-)

Wpadam na chwilkę aby się przywitać i pożyczyć Wam miłego dnia.U nas dziś mini remoncik - płytki na balkonie.Do tego pokłóciłam się z mężem i raczej długo potrwa mój foch.Jakiś czas temu obiecałam sobie,że nie będę zaogniać sytuacji jeśli dojdzie do sporu,że będę cierpliwa, spokojna,bez fochów itd....ale nie tym razem.Tak mnie wnerwił dzisiaj, że aż się na niego wydarłam.W efekcie dziecko się wystraszylo i rozplakało,mimo że był w drugim pokoju:-(:zawstydzona/y:Także mam humor do bani dzisiaj,może popołudniowy spacerek z niuniem mnie troche wyluzuje,bo przecież musze być spokojna dla niego.

Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry