reklama

Październikowe Mamy 2010

Moni superrr
Makuc dalej weny brak?

Wlasnie M. dzwonił i ma jeszcze 170 km jedzie z Lbn i kurde niewiem co robic, bo juz nie mam pomysla na zabawy z Zuzkiem ehhhhhhhhh

reklama
a u nas pada, a tak ciepło było, że nie dziwię się, że coś nadciągnęło, na spacerze byłam, młody pobawił się troszkę, ciągnie go do piachu, ale on wszystko od razu do buzi. Teraz siedzi na macie, ślini się i zaciesza.

Ja wyszłam drugi mraz,mimo braku czasu,z Niunią na spacer(była tak nieznośna,jak na złość,że i tak nic nie mogłam zrobić) i aż mnie uderzyło goraco...no,to pomyślałam sobie,że nie ma co iść do parku,bo zaraz lunie,tylko kółeczka wokół "dzielnicy".A tu zonk...parę kropelek spadło...cóż,jakbym wiedziała,że tak się skończy,dłużej bym pochodziła....
Sariska,może właśnie krótki spacerek pomoże?Amelka zawsze się uspokaja na dworze.

Dzień Dobry mamuśki :-) a ja dzisiaj dla odmiany mam dobry humorek :-D wkońcu kobieta zmienną jest ;-)

Roxi,ale Ty wiesz,że do terrorystów to łatwo wstapic,tylko ,jak już kogoś chwycą w swoje łapska,to nie puszczają...ty sie dwa razy zastanów,dobrze ci radzę:tak:;-):-D.A moja ,jak jeszcze zębów nie miała,to i tak "odgryzała" kawałki (dlatego przygoda z kabanosem szybko sie skończyła;)).Ale o chrupki akurat ja sie nie bałam,bo nie ma sposobu,żeby połknąć duży kawałek- to sie zaraz przykleja w buzi i dziecko musi jednak troche pomamlac,żeby jakos przełknąć.Skoro sobie radzi,to nie widze problemu.
kochana ale ja wcale nie chce żeby on tam wstępował ;-) gdyby to ode mnie zależało to ja bym go prędzej zapisała do "Grzeczne aniołek mamusi" S.A. albo "Wcale nie marudze, ciągle się uśmiech i duuużo śpie" Sp. Jawna :-D ale co ja poradze że mi się taki "trudny" egzemplarz trafił :dry:
a co do chrupków, to on niestety potrafi połknąć dosyć spore kawałki, wiem bo widziałam jak je potem zwrócił :-(no ale i tak mu troszke daje, niech się uczy ;-)

Doris,
eh ostatnio jakoś znowu dużo się zebrało, jeszcze mąż wczoraj wkurzył :dry: ale dzisiaj o niebo lepiej, dzięki :-) i ciesze się że się tak szybko zaaklimatyzowałas w nowej sytuacji i przede wszystkim że możesz być cały czas z nami :-)

czarodziejka, mnie też mąż wczoraj wkurzył ale dzisiaj z okazji dobrego humoru, łaskawie postanowiłam wybaczyć mu jego głupote i jakoś lepiej się z tym czuje ;-) może spróbuj :sorry2:

kania,
wspaniałe marzenia, pewnie będzie ciężko ale może kiedyś częściowo je spełnimy ... kto wie kto wie ;)

mamaagusi,
super że się wyspałaś :) mój mąż też kilka razy zrobił mi taki "prezent", ja jemu zresztą też, wiem jakie to fajne uczucie :)

malutka
, jeszcze raz dużo zdrówka dla Bartusia, oby jak najszybciej było lepiej!

Nat, to może napiszesz gdzie jakieś ciekawe promocje wypatrzyłaś bo ja mam właśnie obiadkową szafke pustą
p.gif

Sarisa, o jak ja cie rozumiem, też nie raz czekam na męża z zegarkiem w ręku bo już pomysłów brak czym tu zająć takiego rozrabiake ;-)

Kathhe, Ladygab, Sarisa, Malutka, suwaczkowe gratulacje z okazji święta waszych szkrabów :-):-):-):-)

A my dzisiaj byliśmy na dworku prawie 4 godziny :-) pogoda cudna, synek grzeczny, poprostu wspaniale :-) a teraz tatuś jeszcze poszedł z synkiem coby ostatnią drzemke zaliczył na świeżym powietrzy bo w domu obudził się po 15 min :dry: a mąż też skorzysta bo pewnie książke sobie poczyta na spokojnie aaa beti pytałaś jaką książke czyta, tytuł to "Metro 2033" coś o moskiewskim metrze, jakieś chyba futurystyczne ale nie wiem, kolega mu polecił podobno super ... może jak swoją już przeczytam to jemu podkradne i zdam relacje ;-)

Ostatnia edycja:
My byliśmy na spacerze o 12 i... stanowczo za duszno było... Po 15 pojechałam z Kubą do Kauflandu(masa ludzi:szok:). Teraz Franek śpi,a ja czekam na męża,bo na 19 idę na platformę;-).
Nat co do promocji w Kauflandzie,to widziałam jakąś pampkową. Znajdę szczegóły to wkleję do wątku promocyjnego.

Znalazłam i wkleję tu:
http://www.kaufland.pl/Home/01_Aktualna_Oferta/index.jsp#top

Nie wiem,czy okazja,bo już się nie oriętuję co do pampkowych okazji

ja 5ak na szybko z maruda na kolanach .roxi zobacz w tesco chytba sa teraz promocje dla dzieci

Edit:
A tu co?!!!!:szok::szok::szok:Zmowa milczenia?!!!:eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
EMILIAB dzięki, ale to nie za duża promocja, zresztą ja ostatnio z babydream korzystam, myślałam, że Ty używasz pampersów, a nie?
ROXI ja byłam w tesco i w rossmanie po słoiczki dla małego.

Pudzianek dopiero niedawno usnął, ale to dlatego, że późno wróciliśmy i tak się wszystko przeciągnęło. zastanawiam się czy się położyć wcześniej spać czy alkoholizować czy co ;-)

NAT: ja bym na Twoim miejscu wybrała alkoholizowanie ;-) zresztą sama za moment też się za tą relaksująca czynność zabiorę.

właśnie! tak apropo słoiczków babydream to mój Alutek ich nie toleruje :cool2: to tak, żeby matkę do ruiny finansowej gratis doprowadzić. bo przecież one i tanie i dobre a Mloda pluje nimi dalej pluje niż widzi :oo2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry