Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wkońcu kobieta zmienną jest ;-)kochana ale ja wcale nie chce żeby on tam wstępował ;-) gdyby to ode mnie zależało to ja bym go prędzej zapisała do "Grzeczne aniołek mamusi" S.A. albo "Wcale nie marudze, ciągle się uśmiech i duuużo śpie" Sp. JawnaRoxi,ale Ty wiesz,że do terrorystów to łatwo wstapic,tylko ,jak już kogoś chwycą w swoje łapska,to nie puszczają...ty sie dwa razy zastanów,dobrze ci radzę;-)
.A moja ,jak jeszcze zębów nie miała,to i tak "odgryzała" kawałki (dlatego przygoda z kabanosem szybko sie skończyła
).Ale o chrupki akurat ja sie nie bałam,bo nie ma sposobu,żeby połknąć duży kawałek- to sie zaraz przykleja w buzi i dziecko musi jednak troche pomamlac,żeby jakos przełknąć.Skoro sobie radzi,to nie widze problemu.
ale co ja poradze że mi się taki "trudny" egzemplarz trafił 
ale dzisiaj o niebo lepiej, dzięki :-) i ciesze się że się tak szybko zaaklimatyzowałas w nowej sytuacji i przede wszystkim że możesz być cały czas z nami :-)
a mąż też skorzysta bo pewnie książke sobie poczyta na spokojnie aaa beti pytałaś jaką książke czyta, tytuł to "Metro 2033" coś o moskiewskim metrze, jakieś chyba futurystyczne ale nie wiem, kolega mu polecił podobno super ... może jak swoją już przeczytam to jemu podkradne i zdam relacje ;-)
). Teraz Franek śpi,a ja czekam na męża,bo na 19 idę na platformę;-).
to tak, żeby matkę do ruiny finansowej gratis doprowadzić. bo przecież one i tanie i dobre a Mloda pluje nimi dalej pluje niż widzi