reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Czarodziejka przytulam:*

Kania pomysł ze spotkaniem rewelacyjny;-). Szkoda,że nierealny....
A co do spotkań, to jeszcze kromę chciałabym "zaliczyć". Bo my z jednego miasta... Może się mijamy codziennie i nie wiemy,że my to MY;-)

witam. Aga śpi to ja na bb:-) jejku ile napisałyście od mojej wczorajszej wizyty... byliśmy już na szybkim spacerze i jak minie to ogromne słońce to pójdziemy jeszcze raz może. o ile padac nie będzie. Aga cały czas teraz ćwiczy nowe słowo:-) mogę tego słuchać cały czas:-) a dzisiaj... Beti nie czytaj;-) wstałam o 10:-) mąż rano wstał do małej i się nią zajął żebym mogła się wyspać. normalnie kocham go jak nie wiem:-)

emilia- nigdy nie wiadomo, może się minęłyśmy, ja z miłą chcęcią dam się zaliczyć, dzieci z tego nie będzie, a tak na poważnie to z miłą chęcią :)

czarodziejaM- niech mąż szybko przeprasza, to ci faceci.

mamaagusi- pożycz męża, mój śpi jak zabity, w nocy to nawet nie wie że ja wstaje do dzieci, zgwałcili by go i też by się nie obudził, a rano i tak musi wstać, więc mi zostaje siedzenie z dzieciakami.

Dziękuję kochane za suwaczkowe gratki. Bartusiowe 7-miesięczne urodzinki są niestety do bani bo malutki chory. Wszystko na obawach napisałam. Eh no tak mi szkoda tego mojego żuczka. No i w dodatku 2 dni w pracy i trzeciego już zwalniać się musiałam żeby go ze żłobka zabrać a dziś i jutro na zwolnieniu na niego. Po 15 ma przyjść do nas pani doktor. Zamówiliśmy wizytę domową ale nie u naszego pediatry. Zobaczymy, ludzie ją zachwalają.
Buziole dla Zuzi, Mateuszka i Madzi :)
Sarisa, Ladygab, Kathhe gratulacje :)

U nas było piękne słońce i chyba ciepło (z domu nosa dziś nie wystawiłam) a teraz niebo się zaciągnęło i grzmi. Także burza murowana.

malutka przeczytalam co u Was i strasznie współczuję. Daj znać co na wizycie lekarka powiedziala.

ja zmykam , bo muszę jeszcze do firmy kurierskiej skoczyć.
Miłego popołudnia i do juterka

Papa

A my niedawno ze spaceru wróciliśmy:))) obiad zjedzony, Młoda na macie kręci się wokoł własnej osi, więc makuc ma czas na BB. A tu puuuusto :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry