emiliab
Fanka BB :)
ja oczywiście alkoholizuję się, a w zasadzie już skończyłam
Ja też skończyłam-dzisiaj Gingersa;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja oczywiście alkoholizuję się, a w zasadzie już skończyłam
), skórki od chleba mąż zakazał dawać (choć mi sie nie śpieszy) bo jakby co to sie nie rozpusci jak biszkopt... hmmm, a że wyzej wspomniany biszkopt w 3/4 znajduje sie na jej całym jestestwie i podłodze to też mozna wyciąć, nie, dziulka?
to ja ci powiem ze u mnie w ksiazeczce zdrowia jogurt naturalny i ser bialy (konsystencja kefiru) mozna podawac od 6 mcy. ja mojej mialam nie dawac ale ona jak zobaczyla ze cos zrem z pudelka to yy yy yy yy yy i co nie dam??? a w sobote wpierdzielala bita smietane az uszy podskakiwalyja też na czeresnie mam smaka do kolan...
moja właśnie biszkopty jako tako, hippowe ciastka olewa, chrupki kukurydziane bleeeeeee (przynajmniej Frankowi nie będzie wyrywać jak trafią na jeden kocyk w końcu), skórki od chleba mąż zakazał dawać (choć mi sie nie śpieszy) bo jakby co to sie nie rozpusci jak biszkopt... hmmm, a że wyzej wspomniany biszkopt w 3/4 znajduje sie na jej całym jestestwie i podłodze to też mozna wyciąć, nie, dziulka?
a w gazecie wyczytałam ze jogurt naturalny jak najbardziej ale po 10tym m-cu... chyba przestanę kupować bo tylko głupieję...
break bo mama przyszła...
Siedzę,czytam i taaak mnie kusi,żeby z Wami popisac,ale nie- twarda bendemi wytrzymam do rana...muszę,bo co ja o świcie bez BB zrobię
????
Nat pewnie, ze tak
Dziulka nie dam sobie rady............ a czym pogryzie buahahaa