reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam witam poprosze o fale ;-)

Dosłownie csły tydzien wymiekam ciagła gonitwa praca, niunia prca niunia i w piatek padłam na pysk. W sobote musiałam ogarnac chałupe, zrobic pranie, zakupy i nadgonic was. Główny juz zrobiłam.
Dzis niedziela totalny relaks. Nawet niunia spała 1,5 a potem jakies 30 minut lezała. Obiadek dzis jadła jak ja czyli kurczaczek, marchewka z groszkiem i ziemniaczki. Jeszcze jej na jutro zapakowałam. Jogurty naturalne np z banankiem albo 1/3 słiczka jakis owocków je, i pije wode truskawkowa. Dzis jadła kisiel zrobiony na bazie bobofruta ;-). Czas pomalutku tylko wspomagac sie słiczkami. Zacyzna sie robic duza dziewczynka. Ostanio strasznie sie ozwineła. Chodzi trzymajac sie tylko moich palców. A w kojcu czesto jak sie zapomni to nieczego sie nie trzyma. A jutro znowu do kieratu rodziców i do pracy

Dziekuje za zyczenia urodzinkowe ;-) buziaczki

reklama
oki Dawidowe juz koniec tematu, domyslam sie,że jest ci ciężko trzymaj sie i tak jestes zuch dziewczyna:)))
Moni w biurze podróży w galerii handlowej, ale za taki długi weekand do końca miesiąca ide dwa razy do pracy po 4 godzinki:)w tej chwili na pół etatu robię przez sytuacje z mamą, miała mi Błażeja pilnować.

Ostatnia edycja:
Kasis, biedna, przytulam.

Dzisiejsza nocka trochę lepsza. W porównaniu do ostatnich baaaardzo spokojna.

A ja już od kilku dni mam taki sobie humor. W cycku mi się coś zrobiło i boli. Karmię tylko 4 razy na dobę, a Olek w ogóle nie chce nic poza tym pić. Nie wiem, dlaczego. Zawsze tak mało pije :(. Czy któraś z Was też się martwi tym, że dziecko nie chce pić?

Poza tym zastanawiam się, czy moja @ w ogóle kiedyś wróci. Nie mam jej od grudnia 2009r. Nie wiem już, czy to normalne.

Efa mój Miłosz tak mało pije a w sumie mało pił do wczoraj (tylko cyc i nic więcej nie wchodziło w grę) ale zakupiłam moim zdaniem świetny niekapek z nuka i zaczął pić co mnie bardzo cieszy:-)

a u mnie cd.marudzenia...wymiękam:wściekła/y::wściekła/y:

ojeju powróciłam nie dośc ,ze w pracy nie ma ludzi i powoli czas leci to netami odcieło na dłuższa chwilę:(((ale juz jestem i za godzinkę do domku jupii:)
Za to synuś dziś dwa razy odwiedził mamę w pracy raz z tatusiem, a później z dziadkiem:)czyli miałam małego pomocnika:)

reklama
Efus moj tez malo pije ale poki co sie tym nie martwie bedzie chial to sie napije
Co do okresu to nie martw sie ja co prawda mialam juz 2 ale przeciez to normalne,ze do zakonczenia karmienia piersia nie ma sie okresu wiec spokojnie bedzie dobrze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry