Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odziej sie w wielką czerwoną kokardę wieczorkiem) będziesz jego prezentem
![]()
odziej sie w wielką czerwoną kokardę wieczorkiem) będziesz jego prezentem
![]()
hmm...z doświadczenia wiem że taki prezent bardzo sie podoba
ja do tego jeszcze dorzuciłam pas + pończochy a kokarda była zamiast biustonosza... 
i ze jak bedzie dalej piszczec to mama bedzie zla. chwila ciszy ,za 15 min to samo!!! takich podrozy zrobilam 7 miedzy 5-15 a 6.45
potem zaczela plakac wiec wiedzialam ze cos nei tego, dalam zelu na dziaselka i usnela. ja tez. dospalam do 9.30 prawie obudzona wielkim piskiem i krzykiem pt "jesc" wiec robie kleik waniliowy zm lekiem poszlam po nia a ta co?? nawet 30 nie zjadla!!!!!!!!!!noz w morde! lepszego nastroju nie mogla mi zafundowac?? maz oczywiscie nie ruszyl sie z miejsca i spal do.... 12.40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poryczalam sie ze zlosci bo niedosc ze caly tydzien sama to hrabia spi do takiej godziny.oczywiscie zabawialam mala i polozylam ja spac o 12.30 i spi do teraz. ogolnie mam mega dola, mega wqrw na wszystko i wyc mi sie chce. mialam jechac dzisiaj nad jezioro poplywac i sie podjarac na slonku to @ sie przyplatala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech szlak trafi to popoludnie!