Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-).Wcale AŻ TAKA pijana nie byłam jak go pisałam- raczej liczyłysmy na odzew i przeniesienie imprezki na całe BB,bo nie jesteśmy świnie i chciałyśmy sie podzielić z Wami wszystkimi winkiem i dobrym humorkiem.No,ale widac w czasie sie jakoś nie zgrałysmy ,szkoda...Poza tym...

-ja to marna zawodniczka jestem,się okazało i jeszcze gorsza gospodyni.Nawet,prawdę mówiąc,nie pamiętam,czy chociaż spróbowałam tego bordeaux

:-(.Zwyczajnie odpłynęłam....a Miniu z moją siostrą dalej rządziły
.Wiem tylko,że mi zdjęcia cykały,jak spałam
hmmmm....

.Ale masz rację,Roxannka,to tak fajnie,jak dużo sie dzieje,wszyscy do niej gadają i sie uśmiechają.A jak sama z nia zostaję,to już tak różowo nie jest.

.

.
.Widzę,że jak "tradycyjna " metoda molestowania małża nie działa,to przez żołądek do serca chcesz mu trafic i zupką szczawiową kusisz

...ech,no,cóż...z braku laku...mam tylko nadzieje,że pomyslnie;-)

:-)- dwóch pierwszych:-)
.
:-)

(swoją drogą cudny jest!)
nosz jestem pełna podziwu! i oddaj mi trochę swojej sily i chęci do robotje bo u mnie z tym coraz marniej. Poza tym terroryści wszystkich miast łączcie się. Nie wiem czy to skok, zęby czy jeszcze jakies inne chulerstwo ale u nas to samo się wyprawia i powoli zaczynam wątpić i w siebie i w to, że kiedykolwiek jeszcze będzie normalnie.
niech to szaleńswo nocne szybko minie bo i my oszalejemy i nasze dzieci padną 

;-)
że też małż tego nie wie? ;-) 
jeju ale mi sie chce babskiego wieczorku!!!! chociaż w sumie taki mam niemal codziennie : Izabela i ja, łał zabawa po prostu super :] flaszka co wieczór idzie