reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Rysia to ja Ci współczuje mój tez ostatnio troche marudzi,szczególnie jak jest już spiący .albo sie nudzi ale do wytrzymania, nie wiem czy to skok czy zęby albo zły humor.
Sheeney a jak to odkryłaś
Natuś baw sie dobrze

Ostatnia edycja:
Doris,Sheeney gratulacje zębulkowe dla Dorianka i Tomka:-)
Kasis nie zazdraszczam przeprowadzki (tego pakowania itp) ale poza tym uważam że słusznie robicie...POWODZENIA:-)
Natolinko jak to ma Cię nie być wieczorkiem...jak ja już TĘSKNIE:-)

Pustawo tu strasznie więc uciekam wykąpać terrorystę i jak tylko uśnię (jak w ogóle uśnie wcześniej niż ja padnę)to jeszcze do Was zajrze...mam nadzieje że będzie trochę więcej aktywnych mamusiek niż teraz:tak:BUZIACZKI:sorry2:

Melduję się :-) tak na chwilkę żeby złożyć mega gratulacje suwaczkowe CzarodziejceM i Krzysiowi, gratulacje dla Doris i Sheneey zebolków u Dorianka i Tomka. Kasis mam nadzieję, że u Ciebie się wszystko poukłada i wspólne mieszkanie z tatą Wam w tym wszystkim pomoże przetrwać ten trudny okres. Efa Tobie, życzę dużo cierpliwości i poprawy u Olka i ślę dużo pozytywnej energii. Happy, Miniu super że się spotkałyście :-) Ida jak tam burzliwa nocka?Alicja współczuję "psiapsiółki", ze po raz kolejny się zawiodłaś - mocno przytulam, Rysia odpocznij, współczuję marudzącego i płaczliwego Miłoszka ale to minie :-) Natolin zatem życzę miłego i spokojnego wieczorku, wracaj szybko, Kroma współczuje @, Dziulka super że wsypałaś się i że zakupy udane, Dobranocka dobrze że córcia się już naprawiła :-) i to chyba tyle tak po krótce, z góry przepraszam jeśli kogoś pominęłam. Jak będę mieć chwilkę to napiszę co u Nas i zmykam... Buziole

Ostatnia edycja:
heloł, heloł :-D

ufffff! już po przeprowadzce :-) właśnie rozpakowałam ostatnie pudło "rzeczy ważnych" - mniej ważne wylądowały w garażu ;-) no i zrobiłam oczka kota szrekowego że małż muuusi mi komputer podłączyć bo ja muuusze na bb wejść. Popatrzył, westchnął i podłączył :-D

jeju jak ja sie ciesze że jestem już po, że wreszcie troche odpoczynku i spokoju, o ile spokojem można nazwać egzystencje z niemowlakiem :-D . idę Was poczytać :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry