DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam na moment. mialam nocke jak nIGDY w zyciu odkad Leane sie urodzila! dospala od 23.30 do 8h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potem zjadla myslalam ze nei bedzie chciala juz spac a ta o 8.50 do spania i dospala do 10.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciezki szok!!!!!!!!!!!!!wyspana dzis jestem jak nigdy!!!!!!!!
potem oblecialam targ-kupilam se legginsy czarne z zameczkami po boku za 5euro , tunike za 5 euro czarnobiala, mezusiowi bermudki za 5 euro, bransoletke se kupilam imitacje zlota za 5 euro
)) a potem pojechalam do carrefoura i kupilam mamie na urodziny porzadny garnek na parze za 100 euro (ajjjj zabolalo). teraz bedziemy papu i jade do mojej roboty spisac se godziny i zobaczyc zmiany jakie nastapilyu bo podobno masakra.... wroce wieczorem.
a poza tym upal
pppp
DORIS walnij fotke DORIANKOWI -gratki zabeczka,
no i gratki dla 8 miesiecy Krzysia
))
HAPPY6 jak ja wam zazdroszcze spotkania!!!!!!!!!!!!! jak kiedys przyjade do PL to bedzie zlot jakeigo historia nei widziala
)))))))
potem oblecialam targ-kupilam se legginsy czarne z zameczkami po boku za 5euro , tunike za 5 euro czarnobiala, mezusiowi bermudki za 5 euro, bransoletke se kupilam imitacje zlota za 5 euro
a poza tym upal
DORIS walnij fotke DORIANKOWI -gratki zabeczka,
no i gratki dla 8 miesiecy Krzysia
HAPPY6 jak ja wam zazdroszcze spotkania!!!!!!!!!!!!! jak kiedys przyjade do PL to bedzie zlot jakeigo historia nei widziala

;-)