reklama

Październikowe Mamy 2010

witam na moment. mialam nocke jak nIGDY w zyciu odkad Leane sie urodzila! dospala od 23.30 do 8h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potem zjadla myslalam ze nei bedzie chciala juz spac a ta o 8.50 do spania i dospala do 10.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciezki szok!!!!!!!!!!!!!wyspana dzis jestem jak nigdy!!!!!!!!
potem oblecialam targ-kupilam se legginsy czarne z zameczkami po boku za 5euro , tunike za 5 euro czarnobiala, mezusiowi bermudki za 5 euro, bransoletke se kupilam imitacje zlota za 5 euro:))) a potem pojechalam do carrefoura i kupilam mamie na urodziny porzadny garnek na parze za 100 euro (ajjjj zabolalo). teraz bedziemy papu i jade do mojej roboty spisac se godziny i zobaczyc zmiany jakie nastapilyu bo podobno masakra.... wroce wieczorem.

a poza tym upal:ppppp

DORIS walnij fotke DORIANKOWI -gratki zabeczka,

no i gratki dla 8 miesiecy Krzysia:)))

HAPPY6 jak ja wam zazdroszcze spotkania!!!!!!!!!!!!! jak kiedys przyjade do PL to bedzie zlot jakeigo historia nei widziala:))))))))

reklama
Kroma mój tato nie ma łatwego charakteru, ale spróbujemy przynajmniej a jak sobie pomyślę o pakowaniu to az mi sie nie dobrze robi...a pozatym Błażej ma opiekę bo mój tato już zostawał z nim 3 razy po 4 godzinki i dawał rade:)))więc u nas Błażej jak nie ma mamy przy sobie to ma męskie towarzystwo tatę albo dziadka.
Dziulka powodzenia jakoś sie przełamiesz

Dorisku gratuluje 3 zabka u Dorianka!!!
Efus a Tobie wspolczuje nocki i jednoczesnie lacze sie w bolu,co prawda u nas juz nie zabki ale nocki ostatnio znowu marudne
Kasis wspolczuje kolejnej przeprowadzki ale chyba faktycznie tacie bedzie razniej jak nie bedzie w domu sam przynajmniej narazie a pozniej zobaczycie jak bedzie

Probowalam wrzucic zdjecia na zamkniety i chyba nie umiem i sie denerwuje przy tym bo strasznie to skomplikowane:(:(:wściekła/y:

Sheeney on nam tego nie powiedział,żebyśmy wrócili ale jak mu to zaproponowałam to aż iskierki w oczach sie pojawiły bardzo sie ucieszył i to mnie utwierdziło ,że dobrze robimy, zle nie bedzie tam bedziemy mieć dwa pokoje:)i spokojniejsze miejsce do mieszkania.

Uuu, właśnie się zdziwiłam. Myślałam, że zastanę więcej lektury od wczoraj ;-)

E-lona dzięki za stronkę- zamówiłam dwie maski zebry (dwie różne, na wszelki wypadek, bo potrzebujemy na środę :-)). Do tego ubiorę młodą w coś czarno-białego, paskowatego i z głowy.

Czarodziejka suwaczkowe gratki dla Krzysia!

Doris gratuluję Doriankowi trzeciego ząbka!

Efa przytulam i życzę, żeby się wam wszystko poukładało.

Ja tak na szybko,w przelocie,nie wiem,czy dziś jeszcze damy rade wpaść,bo do nas dołącza moja soistra i będzie bal:)))!!!!Ale chcę uspokoić Natuś- nie było tak źle,położyłam się jeszcze i dospałysmy wszystkie do 8.30.Amelka sie zgrywa przed ciocia Miniu i jest grzeczna jak aniołek,ale my wiemy,że to taki kamuflaż tylko:))).Dzis dalszy ciąg załatwiania spraw autkowych,dopiero wróciłyśmy i chcemy jeszcze na spacewrek wyskoczyc przed przyjazdem siostry:).Nie wiem,jak u Was,bo tv nie włączam,ale u nas upały:))).
Dzięki wszystkim,co cieszą się z nami spotkaniem:).Mam nadzieję,że kiedyś uda się nam w większym gronie,bo jest super:))).

Dzięki za dobre słowo, kochane :-*
Ja wiem, że z czasem wszystko się poukłada, tylko teraz tak mnie deprecha dopada.
Oli pozdrawia wszystkie forumowe ciocie z moich kolan!

u nas właśnie zaczęło grzmieć więc posłusznie wróciliśmy do domku z przedomowego biwakowania:-)Boszeee dziewczyny mój Miłosz zepsuł się zupełnie...ciągle płacze,krzyczy,marudzi i trudno mi go zostawić choć na chwile bo ciągle chce tylko na rękach (tylko moich rękach:wściekła/y:). Padam na ryjka ale żyje nadzieją że może niebawem będzie troszkę lepiej i mój terrorysta będzie całkiem grzeczniutkim chłopcem (i chociaż że chce w to wierzyć to jest mi trudno to sobie wyobrazić):tak:;-)
Uciekam bo w jego miemaniu czas tylko siebie swojej mamusi został wyczerpany i swoim płaczem domaga się wyciągnięcia z kojca...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry