• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Tu pisze Małż Idy. Żona już nie wróci po prysznicu!!! Koniec dobrego na dziś!!!!!!!!!

Niestety mamy potężną burzę a komp jest bez zabezpieczeń. Szkoda aby się spalił. Tak więc kobitki musicie wybaczyć ale muszę moją żonę wygonić od kompa i muszę go wyłączyć!!!!
Ale moja żona przesyła Wam gorące buziaki życząc miłej nocki.
P.S. Ja również.
tararara!!! lepiej MALZU powiedz ze cos ci sie zachcialo a nie tam na burze bedziesz zwalac!!:)
roxi no to stuk :-D , ja też alkoholubna dzis jestem .
dziulka no wiesz , czego Ty swoje dziecko uczysz ? Piski to jeszcze rozumiem , ale te przekleństwa typu "gagaga"... no wiesz!??? :-D
iduś nadal nie wiem o co kaman z tymi dzwonami!
no jakbys przy tym gagaga i agaaa i gaaaggghhhuu uslyszala ton jej glosu to bys powiedziala ze dziecko wlasnie powiedzialo : k...mac niech szlak to trafi jasny!

reklama
dziewczyny wiem, że już jest dosyć późno i weekend dla wielu z Was się zaczął, ale może któraś z Was mi powie czy jest taka możliwość, żeby tak obrobić zdjęcie, żeby było takie rozmazane tło, a dobrze widoczny tylko pierwszy plan?

Tu pisze Małż Idy. Żona już nie wróci po prysznicu!!! Koniec dobrego na dziś!!!!!!!!!

Niestety mamy potężną burzę a komp jest bez zabezpieczeń. Szkoda aby się spalił. Tak więc kobitki musicie wybaczyć ale muszę moją żonę wygonić od kompa i muszę go wyłączyć!!!!
Ale moja żona przesyła Wam gorące buziaki życząc miłej nocki.
P.S. Ja również.

Ciekawe jaka burza? Pewnie u Was w sypialni:-);-). Jakoś nic w Gorzowie nie słychać burzy:no:

P.S. Buziaki to dla żonki proszę rezerwować,a nie rozsyłać na prawo i lewo,bo jeszcze któraś złapie i co?????

natolin w programie picasa są zakładki i jedna z nich to efekty . W efektach jest 'nieostrosc' i jak w to wejdziesz to mozesz sobie wlasnie zrobic tak ,ze np. buzia dziecka jest wyraźna a wszystko co wkoło jest zamazane.

moze sciągnij sobie jakis inny darmowy program do obrabiania: np. gimp. On jest bardziej profesjonalny (cos jak PS) , ale niestety ja nie wiem jak sie tam takie rzeczy robi.Moze Tobie sie uda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry