reklama

Październikowe Mamy 2010

Tu pisze Małż Idy. Żona już nie wróci po prysznicu!!! Koniec dobrego na dziś!!!!!!!!!

Niestety mamy potężną burzę a komp jest bez zabezpieczeń. Szkoda aby się spalił. Tak więc kobitki musicie wybaczyć ale muszę moją żonę wygonić od kompa i muszę go wyłączyć!!!!
Ale moja żona przesyła Wam gorące buziaki życząc miłej nocki.
P.S. Ja również.
tararara!!! lepiej MALZU powiedz ze cos ci sie zachcialo a nie tam na burze bedziesz zwalac!!:)
roxi no to stuk :-D , ja też alkoholubna dzis jestem .
dziulka no wiesz , czego Ty swoje dziecko uczysz ? Piski to jeszcze rozumiem , ale te przekleństwa typu "gagaga"... no wiesz!??? :-D
iduś nadal nie wiem o co kaman z tymi dzwonami!
no jakbys przy tym gagaga i agaaa i gaaaggghhhuu uslyszala ton jej glosu to bys powiedziala ze dziecko wlasnie powiedzialo : k...mac niech szlak to trafi jasny!

reklama
dziewczyny wiem, że już jest dosyć późno i weekend dla wielu z Was się zaczął, ale może któraś z Was mi powie czy jest taka możliwość, żeby tak obrobić zdjęcie, żeby było takie rozmazane tło, a dobrze widoczny tylko pierwszy plan?

Tu pisze Małż Idy. Żona już nie wróci po prysznicu!!! Koniec dobrego na dziś!!!!!!!!!

Niestety mamy potężną burzę a komp jest bez zabezpieczeń. Szkoda aby się spalił. Tak więc kobitki musicie wybaczyć ale muszę moją żonę wygonić od kompa i muszę go wyłączyć!!!!
Ale moja żona przesyła Wam gorące buziaki życząc miłej nocki.
P.S. Ja również.

Ciekawe jaka burza? Pewnie u Was w sypialni:-);-). Jakoś nic w Gorzowie nie słychać burzy:no:

P.S. Buziaki to dla żonki proszę rezerwować,a nie rozsyłać na prawo i lewo,bo jeszcze któraś złapie i co?????

natolin w programie picasa są zakładki i jedna z nich to efekty . W efektach jest 'nieostrosc' i jak w to wejdziesz to mozesz sobie wlasnie zrobic tak ,ze np. buzia dziecka jest wyraźna a wszystko co wkoło jest zamazane.

moze sciągnij sobie jakis inny darmowy program do obrabiania: np. gimp. On jest bardziej profesjonalny (cos jak PS) , ale niestety ja nie wiem jak sie tam takie rzeczy robi.Moze Tobie sie uda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry