hello
witam się poweekendowo czyli z pracy :-/
Nadrobiłam Was i niniejszym odpisuję

p
Rzutka spóźnione gratki i buziaki dla Hubertusa
Happy super ,ze z
miniu tak fajowo spędzacie czas. Ja k to się w ogóle stało ,ze się spotkałyscie? Czy Wy się wcześniej znałyście? A co do naszego wspólnego spotkania , to ja jestem 'ZA' tylko może gdzies blizej? :-(
Kroma i dziulka współczuję dolegliwości związanych z @ :-(
dziulka ahh jaki sliczny avatarek

. chetnie cykne fotkę Dorianowi z jego nowym zębem , ale na razie jak się usmiecha to jeszcze go nie widac. Zresztą to moje dziecko rzadko kiedy smieje się tak,ze mu zęby widac.
Kasis mam nadzieję ,ze przeprowadzka okaze się całkiem fajnym rozwiązaniem
efuś wiem ,ze takie ciężkie dni mogą wpakować w deprechę. Trzymaj się jakoś. Oby wszystko się odwróciło i Oluś przyprawiał Cię tylko o dumę i radość :-) jeśli chodzi o okres to raczej nie powód do zmartwień, bo wciąż karmisz regularnie. Pamietam ,ze któras z mam nie miala okresu jak już nie karmiła wcale i po prostu dostała po kilku tygodniach. A Ty karmisz więc już w ogóle bądź spokojna.
sheeney no i jak tam te dwa ząbki? Wyszły? Jestem ciekawa co wymyśliłas na ten prezent dla duzego T.?! :-)
Rysia u nas marudzenie jest zawsze popołudniową porą. I choć to kilka godzin , to wieczorem jestem wykończona więc wiem o czym mówisz. Przytulam :-*
Alicja super ,ze jesteś z nami. Szybko się uwinęliscie z tą przeprowadzką.
Czarodziejka powodzenia z wyborem wózka :-). Wiem ,ze wybór jest trudny (tyle tego) ,ale trzymam kciuki ,zeby Twój wybór okazał się strzałem w dychę :-), no i super ,ze z małzykiem już wszystko ok.
ida ja to w szoku jestem ,ze małzyk wymiguje się od bzykania. Ty taka laska jesteś ,ze jak chcesz to ja Cię bzyknę
roxi faktycznie sobota u Ciebie była mega wyczerpująca , ale fajnie ze mimo wszystko znalazłas czas na bb.
Sarisa no to sobota byla intensywna i Zuzolek zaczyna szaleć z dzieciakami
kania super pomysł z tym basenem dmuchanym :-)
makuc Ty musisz częściej być na forum , to Ci się humor poprawi. Nie ma co się odcinac od swiata!
Strip za dużo robisz sama. Powinnas podzielic swoje obowiązki i wręczyć część małzowi, bo kurna co??? gdzie jest napisane ,ze kobieta w związku ma być sprzątaczką , kucharką, praczką i jeszcze najlepiej homonto i pole orać .
Dawidowe faktycznie w tygodniu masz gonitwę, ale super ,ze tak sprawnie sobie radzisz. Gratuluję Laurusi takich umiejętności .
Kania przykro mi ,ze masz klopociki żołądkowe. Zdróweczka!
Natolin brawo dla Pudzianka. Gratuluję.
Dobranocka wspaniale ,ze Justysia dała Ci się wyspać. A co do rankingu to najważniejsze zeby dzieciątko było zdrowe !!! i ładne