reklama

Październikowe Mamy 2010

A dziękuję Natolin, czuję się świetnie bo Justyna spała CIURKIEM (bez żadnej pobudki, nawet na jedzenie - jupiiiiii!) od 21 do 6:15 rano :-) Wyspana jestem jak młody bóg ;-)
Justyna póki co zaczyna pupę podnosić do raczkowania. Pełza już ponad 4 miesiace po całej podłodze i opanowała już to do perfekcji, chyba nie widzi potrzeby żeby się bardziej wysilać, skoro i tak zawsze dotrze tam gdzie chce....
Gratuluję Pudziankowi samozaparcia ;-) A Laurce od Dawidowe - gratuluję pierwszych kroczków!

reklama
hej
dzisiaj nocka oczywiście z pobudkami:tak:jak ja zazdraszczam wszystkim mamusiom które się wysypiają (ja nie pamiętam kiedy spałam ciągiem dłużej niż 4 godz)i w ogóle kiedy spałam więcej niż 6 godz.nawet z przerwami:wściekła/y:no ale nie można mieć wszystkiego...najważniejsze że mam zdrowe dziecko i kocham je nawet z tymi wszystkimi moimi "niedogodnościami" najbardziej na świecie:-)jeśli chodzi o pogodę to u nas też się robi szaro,buro i ponuro dlatego wsmomagam się kawą gdyż cisnienie spada mi na łeb na szyje i już jestem nie do życia...
Dobrancka super że Justynka tak długo śpi...hihi wysypiaj się póki możesz bo pewnie druga dzidzia taka grzeczna nie będzie;-)a tak na marginesie kiedyś się pytałaś co obstawiamy że będzie u Was tym razem:a więc mi się wydaje że będzie chłopiec:-)
Natolin jak już się podniesie w łóżeczku Pudzianek to obowiązkowo musisz uwiecznić to na zdjęciu i choć na chwile wrzucić na galerie maluszkową byśmy zobaczyły Twojego pięknicha:-)a co do głowy to dobrze że już Cię nie boli...hihi dzisiaj to ja cierpię na tą przypadłość co Ty wczoraj (czyt. kac dopadł również mnie):-p

Miłego dnia!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam, spalona słońcem, tak grzało wczoraj, że się zjarałam na działce, cały dzień byłam, a młody spał i grządki oglądał.

Dawidowe też gratuluję tych pierwszych, jak te dzieciaki szybko się rozwijają, mojej kuzynki synek jest o 1mc starszy i też już drepcze.
Happy i minu- to miałyście dzień i noc pełną wrażeń.
efa- ja zanim dostałam@ to minęło prawie 6 tyg. od odstawienia, ale ja miałam jeszcze szczątki mleka na piersiach, i ciągle takie grudki.
rysia- mój też się budzi i to nie na jedzenie, ma słaby sen i wszystko go w nocy wybudza.

Kroma, my też na działce wylądowaliśmy ale raczej przypadkiem - na grillu u mojej Siostry, taka spontaniczna impreza, 10 osób plus dzieci. Wieczorna. Wiec się nie opaliłam. Ale też było fajnie :-)
Ranking podbity na 5:11

Ostatnia edycja:
hello

witam się poweekendowo czyli z pracy :-/
Nadrobiłam Was i niniejszym odpisuję :pp

Rzutka spóźnione gratki i buziaki dla Hubertusa
Happy super ,ze z miniu tak fajowo spędzacie czas. Ja k to się w ogóle stało ,ze się spotkałyscie? Czy Wy się wcześniej znałyście? A co do naszego wspólnego spotkania , to ja jestem 'ZA' tylko może gdzies blizej? :-(
Kroma i dziulka współczuję dolegliwości związanych z @ :-(
dziulka ahh jaki sliczny avatarek :-D. chetnie cykne fotkę Dorianowi z jego nowym zębem , ale na razie jak się usmiecha to jeszcze go nie widac. Zresztą to moje dziecko rzadko kiedy smieje się tak,ze mu zęby widac.
Kasis mam nadzieję ,ze przeprowadzka okaze się całkiem fajnym rozwiązaniem
efuś wiem ,ze takie ciężkie dni mogą wpakować w deprechę. Trzymaj się jakoś. Oby wszystko się odwróciło i Oluś przyprawiał Cię tylko o dumę i radość :-) jeśli chodzi o okres to raczej nie powód do zmartwień, bo wciąż karmisz regularnie. Pamietam ,ze któras z mam nie miala okresu jak już nie karmiła wcale i po prostu dostała po kilku tygodniach. A Ty karmisz więc już w ogóle bądź spokojna.
sheeney no i jak tam te dwa ząbki? Wyszły? Jestem ciekawa co wymyśliłas na ten prezent dla duzego T.?! :-)
Rysia u nas marudzenie jest zawsze popołudniową porą. I choć to kilka godzin , to wieczorem jestem wykończona więc wiem o czym mówisz. Przytulam :-*
Alicja super ,ze jesteś z nami. Szybko się uwinęliscie z tą przeprowadzką.
Czarodziejka powodzenia z wyborem wózka :-). Wiem ,ze wybór jest trudny (tyle tego) ,ale trzymam kciuki ,zeby Twój wybór okazał się strzałem w dychę :-), no i super ,ze z małzykiem już wszystko ok.
ida ja to w szoku jestem ,ze małzyk wymiguje się od bzykania. Ty taka laska jesteś ,ze jak chcesz to ja Cię bzyknę :-D
roxi faktycznie sobota u Ciebie była mega wyczerpująca , ale fajnie ze mimo wszystko znalazłas czas na bb.
Sarisa no to sobota byla intensywna i Zuzolek zaczyna szaleć z dzieciakami :-D
kania super pomysł z tym basenem dmuchanym :-)
makuc Ty musisz częściej być na forum , to Ci się humor poprawi. Nie ma co się odcinac od swiata!
Strip za dużo robisz sama. Powinnas podzielic swoje obowiązki i wręczyć część małzowi, bo kurna co??? gdzie jest napisane ,ze kobieta w związku ma być sprzątaczką , kucharką, praczką i jeszcze najlepiej homonto i pole orać .
Dawidowe faktycznie w tygodniu masz gonitwę, ale super ,ze tak sprawnie sobie radzisz. Gratuluję Laurusi takich umiejętności .
Kania przykro mi ,ze masz klopociki żołądkowe. Zdróweczka!
Natolin brawo dla Pudzianka. Gratuluję.
Dobranocka wspaniale ,ze Justysia dała Ci się wyspać. A co do rankingu to najważniejsze zeby dzieciątko było zdrowe !!! i ładne :-P

:)

Witam.
Chmurzyska jakieś nadciągają :(
My wczoraj oczywiście jak to w niedzielę spacerek nad morzem. Pawcio zachwycał się łabędziami :). Nie spał wczoraj prawie cały dzień. Teraz teraz siedzi w swojej bujawie i się chichroli łobuziak mały.

Efa Paweł też mało pije. Jedyne co mu bardzo zasmakowało to bobo fruit banan, marchew, jabłko.

Dziulka super avatarek.

Natolin fajnie, że Piotruś już śmiga po łóżeczku :)

reklama
Witajcie
Natolin gratuluję Pudziankowi wznoszenia się:-)
kroma,dobranocka super,że działkowanie się udało

Cieszę się,że kolejne dzieciaczki przesypiają całą noc. Ja już mam wyrzuty sumienia;-),że Franek prawie wszystkie noce przesypia od 18-19 do 6 rano.

Kurczę,nie mam żadnych planów na dzisiaj...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry