reklama

Październikowe Mamy 2010

U nas kolejna nocka masakra czyli pobudka co godzine a miedzy 2 a 3 nawet 5 razy :baffled::szok: czy to sie kiedys zmieni jeszcze ??? Takie mnie w nocy mysli nachodzily ,ze chyba jestem jedyna osoba ,ktorej dziecko budzi sie tak czesto
i nie wiem co mam zrobic,zeby spal dluzej i sie nie budzil:-(
chociaz widze,zeRysia tez masz podobnie ale powiedz mi kochana jak czesto Miloszek je w nocy?? bo chyba tylko moj je tak czesto i pociesz mnie,ze nie jestem sama

Dorisku nie moge tak dobrze mu zajrzec w paszcze ale wczoraj slyszel;ismy jak zgrzytal zebami:szok:

Jeszcze nie wiem co zrobie dla Tomka ale na pewno ide nazrywac duzoo bzu bo lubi .jak bedzie ladna pogoda to gdzies sobie pojedziemy.W ogole my oboje lubimy takie prezenty przemtyslane,dopasowane i takie nad ktorymi samemu trzeba popracowac.A jak ma byc cos tylko po to,zey bylo to lepiej wcale nie dawac tylko powiedziec cos od siebie
Nie wiem czy zrozumiale napisalam ale maly T.mnie rozprasza bo wygina mi sie na kolanach i skupic sie nie moge:sorry2:

reklama
Hej dziewczynki.
U nas nocka pod znakiem skoku - Olek całkowicie rozwalił mi laktację: budził się na jedzenie co 1,5 godziny!!! Moja prawa pierś nadal pobolewa i mam żółtą grudkę na sutku, więc wzięłam paracetamol i zaciskam zęby.
Chwilami mam dosyć już tego marudzenia, lęku separacyjnego i stałego krzyku. Mój syn to taki głośny gaduła, że szok. No i nie chce już zostawać sam w łóżeczku z zabawkami. Odkąd jest kapryśny, nikt nie chce go ode mnie brać na dłużej niż chwilkę, więc mam sajgon. Przed chwilą prawie by mi spadł z huśtawki, piskorz jeden, a teraz wije mi się na rękach i myszkę wyrywa.

Miniu, Happy, super, że się dobrze bawicie :)
sheeney, łączę się w bólu z tą nocką. Oby na urodziny Tomek zrobił tacie prezent w postaci wypoczętej mamusi

Dobranocka rozbawiłas mnie :-D
sheeney ja zawsze sprawdzam ząbki zwyklą łyżeczką. Postukam w dziąsełko i jak jest ząbek to dzwoni.
Efa współczuję kochana. Z tą piersią musisz walczyc i masowac ten zastój najlepiej w ciepłej wodzie , pod prysznicem. Jak tego nie zrobisz to czekać Cię może antybiotyk. Walcz!
Dawidowe mam te same myśli żeby już był piatek!

emiliab pytałam Cię ostatnio o dietę i chyba nie zauważylas . Nadal jesteś na dukanie? Jak tam efekty?

Doris przepraszam,faktycznie przeoczyłam:zawstydzona/y:. Trochę zaniedbałam dukana. Piję alkohol,raz na tydzień pozwalam sobie na białe pieczywo, czasem na coś słodkiego. Ale jem racjonalnie,nie rzucam się na jedzenie;-). Na razie zatrzymałam się na 62 kg,ale i tak jest dobrze. Wiele osób mówi mi,że "jest mnie połowa", więc pękam z dumy i radości:-). Co prawda,fajnie by było,gdybym pozbyła się jeszcze 7 kg,ale...

własnie to jest super w tej diecie, ze nawet jak się przerwie w dowolnym momencie to kg nie wracają. A co jeszcze lepsze zostaja nowe nawyki żywieniowe. U mnie też raz za czas pieczywo, alkoholu nie odmawiam :-), słodycze w małej ilosci (poprostu wiecej mi się nie chce) , włączylam wszystkie warzywa i owoce, no i jem w mniejszych ilościach. Takze jestem bardzo zadowolona.

reklama
U nas kolejna nocka masakra czyli pobudka co godzine a miedzy 2 a 3 nawet 5 razy :baffled::szok: czy to sie kiedys zmieni jeszcze ??? Takie mnie w nocy mysli nachodzily ,ze chyba jestem jedyna osoba ,ktorej dziecko budzi sie tak czesto
i nie wiem co mam zrobic,zeby spal dluzej i sie nie budzil:-(
chociaz widze,zeRysia tez masz podobnie ale powiedz mi kochana jak czesto Miloszek je w nocy?? bo chyba tylko moj je tak czesto i pociesz mnie,ze nie jestem sama
Witam-SHEENEY u nas też pobudki są co 2 godziny na cycanie.Ona naprawdę pije -jest głodna.Czasem jest jedna przerwa 3 godzinki.Także nie jesteś sama.
Dziś dodatkowo noc makabryczna bo Gabi dostała katar-brrrrrrrr.
Pozdrawiamy wszystkie mamuśki i dzieciaczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry