reklama

Październikowe Mamy 2010

dziulka moze być w Lyonie o ile stawiasz przelot i nocleg :-D :-D

Tak jak Twoja włozyla Ci żyrafke do buzi ,zebys tez miala smoczek , tak mój Dorian uwielbia zatykać mi swoją rączką moje usta , ale tylko kiedy po kąpieli wieczornej śpiewam mu kołysankę - normalnie taki mały , a juz słyszy jak matka fałszuje :szok:.
Ja jednak nie zamierzam przestać. Kąpiel , kaszka , a potem tuli tuli i kołysanka. To taka miła tradycja :-D;-).

reklama
DORIS no to ladnie maly zna sie na muzyce:))) Leane uwielbia jak udaje zwierzaki szczegolnie psa i krowe:))) a jej wielka miloscia jest.... PRALKA!!!!!!!!!! dzis posadzilam ja na podlodze w salonie na kocu bo musialam zrobic rozliczenie podatkowe tutejsze za poprzedni rok wiec papierzyska caly stol. Leane obok, pralka sie kreci, dalam jej zabawki. zabawki leza a ta siedziala 40 minut i non stop sia gapila na pralke w kuchni jak zahipnotyzowana!!!!!!!!!!!!!! wolam ja a ta nie reaguje!!!!! normalnie lalam z niej:)))) kotem tylko sie interesowala jak szedl jesc (kolo pralki zreszta).
pora sie zwijac. bede pewnei wieczorem.

czyli spokojnie możesz się obejsc bez telewizora . Posadzisz Leane przed pralką i włączysz na dowolny program :p , a jak bedzie miała mało wrażen to właczysz wirowanie :-D

efa- ja miałam 5 razy zapalenie piersi przy Arku i ja okładałam sobie kapustą, taką z lodówki zimną i jeszcze nakłuwałam widelcem, żeby ten sok puszczała, paracetamol też brałam, mi lekarz zabronił robić ciepłe masaże, w ogóle nie kazał mi masować, bo zapalenie nie lubi ucisku, przeważnie robi się przez ucisk, za dużo mleka, jak dziecko nie je jednej piersi, albo stanik za ciasny.

Hej
Zjadło mi długaśnego posta Ctrl + z nie działa! NIe bawię się tak buuuuu:wściekła/y:

Chciałam wam napisać tylko że wybrałam wózek,opisałam całą historyjkę i o swojej przyjaciółce troche i zjadło wszystko! No nic siąde później jeszcze raz i napisze ponownie bo teraz mnie szlag trafił,zresztą już nie mam jak siedzieć przy kompie;-)

Miłego popołudnia kochane

Ostatnia edycja:
Pojawiam się na chwilkę ... bo moje dziecko marudne od samego rana tylko na rączki i na rączki (szkoła teścia wrrrrrrrrr) Efa jeśli masz białą kropkę na sutku to zatkany kanalik mlekowy, jedne co mogę poradzić to masować, masować i jeszcze raz masować i częściej do tej piersi przystawiać bo tylko dziecko jest Ci w stanie to odblokować !!! i zmykam na spacer.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a co mam masować? Pierś? Sutek? Pierś jest miękka, żadnych grud, tylko na sutku ta żółta grudka i boli. Przy karmieniu trochę krwawi. Olek wciąż jeszcze sobie z tym nie poradził.

musisz ten grudek rozmasowac . jesli to na sutku to własnie jego musisz masować. Tylko nie zgniatać (zeby gruczołów mlekowych nie uszkodzic) , a takimi kulistymi ruchami . Wiem ,ze boli (mialam to jak kończylam karmic). Tulam :-***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry