Kania78
...
Oliwka po spacerze jakby lepiej ale już umęczona na maxa, więc zaraz zmykamy kąpać, mleko i mam nadzieję, że spokojnie zaśnie :-)
Natolin nadzieja umiera ostatnia :-)
Efa wiesz co mnie też krwawiło, to że pierś miękka to dobrze, bo ja miałam strasznie twardą i tak jakby jakiś cały przewód się cały zatkał tak bolało. Często Oliwkę przystawiałam do tej piersi i w innej pozycji ją karmiłam, spróbuj spod pachy. Podobno przy takich dolegliwościach trzeba często zmieniać pozycję karmienia bo dziecko wówczas pobudza nie tylko jedną część ale z każdej powinno. Trzymam kciuki, żeby puściło :-)
Natolin nadzieja umiera ostatnia :-)
Efa wiesz co mnie też krwawiło, to że pierś miękka to dobrze, bo ja miałam strasznie twardą i tak jakby jakiś cały przewód się cały zatkał tak bolało. Często Oliwkę przystawiałam do tej piersi i w innej pozycji ją karmiłam, spróbuj spod pachy. Podobno przy takich dolegliwościach trzeba często zmieniać pozycję karmienia bo dziecko wówczas pobudza nie tylko jedną część ale z każdej powinno. Trzymam kciuki, żeby puściło :-)
wymiekam,niech to sie juz skonczy bo zwariuje

biedny Wojtuś, mam nadzieje że to nic poważnego i nie rozwinie sie z tego żadne choróbsko :***
ja bym sie dzisiaj napila czegos mocniejszego ;-)
Sama nie wiem czy lepiej się napić, czy nie. W sumie po małej ilości dzisiaj będzie mi lepiej a jutro nie umrę :-)