reklama

Październikowe Mamy 2010

Iduś nie ładnie, nie ładnie. Kolejna mamusia wyskakuje nam z tajemnicami. Swoją drogą zazdroszczę spotkanka. Niby nie mogę narzekać na nudę, ale z chęcią bym się spotkała z forumowymi koleżankami. W wakacje na pewno wyskoczę z dziećmi w góry, może odwiedzimy Kraków (córka się upomina), więc będzie jakaś okazja. O ile wtedy wszystkich na urlop nie wywieje.

reklama
Ida zazdraszczam spotkania i chociaż tak tajemniczo cosik się robi na bb (a nie lubię tajemnic;-)) to i tak cieszę się że tak fajnie spędziliście czas:-)Mam nadzieje że mi też będzie kiedyś dane poznać większą grupkę mam BB-AA:-)a że padam na ryjka to nie będę się rozpisywać dlatego mówię wszystkim dobranoc i idę przytulić się do poduszki:-):-)

JEEEEEZUUUU!!!!
Potnę się mydłem i skocze z dachu wprost pod śmieciarke!!!!:no::wściekła/y::angry::baffled:
Znów mi prawie skończonego posta zeżarło!!!!!A chciałam tylko w "zaawansowaną..."wejść,żeby ładnie urodzinek życzyc...:-(:-(:-(
Nie mam siły go powtarzać....A tyle sie naklepałam...:-(:-(:-(Ech,masakra....
Napisze tylko,że spotkanie było super,tylko o wiele,wiele za krótkie-niedosyt mam straszny:tak:
Może Miniu napisze od siebie,bo ja zwyczajnie nie mam siły i weny go powtarzać(posta,nie spotkania,ofkorz;))
Tylko w skrócie -współczuję wszystkim mamom terrorystów nocnych,dziennych i całodobowych.
Idzie dziękuje za spotkanie i mam nadzieje,że dzis z brzuchem lepiej,już nie boli.
Adasiowi Sivle i Przemkowi Nice wszystkiego najlepszego z okazji 7 i 8 na suwaczku.
Ech,wciąż nerwa mam przez ten znikniety post,bo tak sie narozpisywałam ,a tu dooopa...

Dzień dobry.

Nocka znośna, od rana praca wreee ale oczywiście musiało się coś schrzanić i od godziny siedzę i czekam aż usuną awarię :-/
Oliwka wstała w lepszym nastroju, teraz ucina sobie drzemkę a ja zamiast tyrać to czekam więc przy okazji złożę mega gratki suwaczkowe dla Sivle, Nice oraz ich Szkrabów :-). Apropo spotkań to zazdraszczam Happy, Miniu i Idzie że się udało Wam spotkać, super !!! a wczoraj nieźle porządziłyście Ala desperadosa stawiała a mnie nie było, pozostało mi tylko żałować :-) ale tak od poniedziałku już zacząć pic hmmmm AA się kłania. Dziulka super że niania się nadała córeczce, mam nadzieję że to będzie strzał w dziesiątkę. Rysia, Sheneey współczuję marudek, trzymajcie się dzielnie jestem z Wami a Idzie współczuję bóli okresowych. Aniawa trzymam kciuki mocno, Emiliab obniż łóżeczko na ostatni poziom bo w ciągu kilku dni wiele się zmieni :-)

Ostatnia edycja:
Chciałam się tylko przywitać, bo nie mam nerwów nic sensownego pisać. Zaglądnę tu po południu, jak już będzie po wszystkim.

Sivle, Nice ogromne gratulacje dla waszych maluszków z okazji ich miesięcznych "urodzinek"!

Doberek wszystkim
Ja witam się zza biurka i z kubkiem kawy :-)
Pogoda cudna , a ja tu (tzn. w pracy) :-( buuuu

Sivle, nice-girl -Gratulacje dla Was i wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech
aniawa rozumiem ,ze masz dość tej sprawy o alimementy. Obys to miała już za sobą!!! No i zeby synkowi biegunka przeszła.
Sheeney jak noc?
Dziulka uff no to problem niani masz z głowy. Super, ze jestes zadowolona.
Alicja się będzie działo jak małż wróci ! :-D może rodzeństwo dla Isi strzelicie?! Taka rozłąka jest bardzo zdrowa dla związku . Fajnie jest tęsknić i czekać na spotkanie.
Rysia współczuję ,ze Miłoszek tak daje Ci popalić :-(
Iduś super, ze spotkanie się udało. To Twój małzyk tez był na tym spotkaniu, czy cos źle zrozumiałam? A co do mojej oferty to – zawsze aktualna bejbe :-D
Współczuję bóli @ :-((
happy ja odkąd mój post wcięło kilkakrotnie i omal lapka przez okno ze złości nie wyrzuciłam piszę sobie w wordzie , a potem tylko kopiuj/wklej i już jest na forum :-)
Kania a co to za awaria?

Doris firma komputerowa a wiecznie awarie systemu, konserwacja serwerów była i teraz pochrzanili coś, nic nie działa od wczoraj. Tyle że wczoraj miałam urlop to mnie to nie interesowało ale dziś od 7:00 nie mam jak pracować bo nic nie działa a jest już 9. Moje dziecko się budzi z drzemki a ja nadal nic nie zrobiłam po prostu czysty obłęd. Jak się kontaktuję z centralą to mnie uspokajają że chwilowa awaria, proszę czekać :wściekła/y:
Happy ja podobnie jak Doris piszę ale w notatniku i wówczas ctrl+c - ctrl+v i sprawa załatwiona bez stresu i zbędnej złości :-)

Ostatnia edycja:
Doris to fakt, mam czas na forum póki Oliwka śpi, zawsze trzeba znaleźć jakąś pozytywną stronę trudnych sytuacji :-)
A gdzie to Natolin ? czyżby jeszcze spała?

Ostatnia edycja:
reklama
witam Was wszystkie :-)
coś mi MAKUC z rana brakuje
KANIA dziękuję, że o mnie pamiętasz :-* pierwsza pobudka była oczywiście wcześniej, ale faktycznie do 9 udało się pospać, a teraz nawet już z łóżka się podniosłam i jem śniadanie przy stole, a nie w łóżku jak zwykle ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry