reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
DORIS- pewności nie mam -w piątek idziemy na kontrolę .Jak na razie to skóra jej się nie złuszcza-a po tym można stwierdzić na 100% ze to była szkarlatyna. Na szczęście mała nie złapała no ale od wczoraj ma katar.

reklama
jeśli będę to będę wieeeeczorem bo jedziemy w trójkę ... aaaaaaaaa nie powiem gdzie:-p

ja wiem gdzie!!!!!!!!!!!!! do mnie do Lyonu!!!!!!!!!!!
a tak swoja droga wredoto jedna jak bedziesz we FR a do mnie nei wjedziesz to normalnie nawet pol literki na bb do ciebie juz nei napisze:p!!!!!! ooo!!! taka jestem!!!!!!!!!

a co do mnie. wczoraj wieczorem jeszcze jechalam po mezusiu zeby zapomnial ze ja bede pracowac wszystkim sie zajme i dzieckiem a on mi powie "nie starlem ze stolu bo mloda nie spala i trza bylo sie bawic z nia". trafilo do niego powiedzial ze bedzie pomagal. ON VERRA!!!!!!!!! (sie zobaczy).

u nas nocka ...zas nic z tego nie kumawszy, bo klusek dospal do 7.45!!! potem butla i ze mna na wydurnianie do wyrka. w konsekwencji wsadzala mi zyrafke ze smoczkiem w dziob (ona nie wie ze mamusia o inny "smoczek" ma... ) az usnela i dospalysmy do 9.15.

a co do zlotu BB to ja proponuje LYON:))))))) moze byc nawet u mnie pod blokiem:))))) chyba by nas pokazywali na wszystkich kanalam tv ON LINE:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry