reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzień dobry...u nas nocka- masakra...:-(:no:Amelka jakos nie chciała mi spać po południu,to juz przetrzymałam ja do wieczornej kąpieli.Potem butla i padła.No,a po godzinie zadzwoniła moja siostra no i po spaniu ...Musiałam wziąć ja do siebie,bo mi chciała z kołyski wyłazic...a u mnie tez nie było spania,tylko marudzenie,przekręcanie sie na brzuch i ryk,i tak do północy.a potem obudziłą się o 3 .00 i do teraz jeczy...Więc chyba nie dane mi będzie teraz dokończyć tego posta- musze się z nią położyć...zresztą,mam oczy na zapałki...
Postaram sie zajrzec ,jak wstaniemy.Miłego dnia wszystkim:***

HAPPY: tulam :**** mam nadzieję, że udalo Wam się chociaż troche jeszcze przespać? Może Amelkowe ząbki znowu dają czadu, stąd taka masakra? buźkam i dużo sił!
MARGERITTA: kciuki zaciśnięte!
DZIULKA: Hymn świetny:) i ja wiem - Ty nic nie pijesz ale coś bierzesz! przyznaj się to i ja sobie takiego wspomagacza zafunduję:)))

ja właśnie skończylam pić kawę, Alutkowa na macie i tak gdybam za co się zabrać, bo roboty masa a chęci zero :rofl2:

Ostatnia edycja:
witam- Ja tak jak MAKUC skończyłam pic kawkę i jeść śniadanie.Dziś czeka nas wizyta u lekarki -kontrola z Kamilą po szkarlatynie.A potem siedzimy w domku.
HAPPY- mam nadzieję że pospałyście:-)
DZIULKA gratki dla Leane z okazji 8-hymn jest boski.Masz talent kobieto.
Miłego dzionka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry