Melduję się dopiero teraz, bo rano walczyłam z bólem głowy i muszlą :-( coś mi wczoraj zaszkodziło... do teraz czuje jeszcze % brrr aż mnie wzdrygnęło.
Przykro mi się wczoraj zrobiło, ze moi rodzice nie pamiętali o moich urodzinach, cóż...

Oliwia za to bardzo ładnie przespała nockę, raz się obudziła i rozpłakała jak grzmotnęło (burza była) dała pospać rodzicom aż do 5.50.
Dobranocka wraz z Oliwią gratulujemy 8 na suwaczku

i życzymy dużo zdrowia i energii dla Justysi !!!.
Kroma a na co jesteś uczulona?
Sheneey uuu przykro mi, że Twoje Słoneczko spadło, że mąż tak zareagował :-( przytulam mocno.
Roxannka czyli dołączasz do klubu mam malych marudek, super że spotkanie się udało :-)
Makuc dziś lepiej? pogodziłaś się z mężulkiem? ale naprodukowałaś wczoraj wow :-)
Ladygab gratuluję znalezienia mieszkanka :-) Madziulka bidulka przytulam ją mocno !!!
Mała_mi ja to jak zwrócę uwagę mojemu to jest obraza majestatu... czasami się lepiej nie odzywać bo szkoda słów i nerwów... Dobrze, że przeprosił :-) a teściowa to co dziś taka łaskawa?
CzarodziejkaM gratulujemy ząbka.
Aniawa wow naraz obie? niech szybko się przebijają i zdróweczka Wojtusiowi życzę.
Miniu ja dziś za winooo podziękuję, główka mnie boli po wczorajszym świętowaniu :-) ale serek i oliwki zawsze o każdej porze dnia i nocy :-) i gratuluję pierwszego słowa wypowiedzianego przez synka i siadania :-) udanych zakupów !
Happybeti no to Amelka daje mamusi w koncu pospać, Aniołeczek :-) super że masz taką cudowną siostrę i że możecie sobie takie wypady urzadzać a dołkom mówimy a KYSZZZZZZ !!!
Dawidowe pamiętamy o Tobie, super że córcia już tak gada:-) a Ty odpocznij w weekend nawet w czasie sprzątanka.
Natolin nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę tego leżakowania :-)
Dziulka miłego dnia w pracy trzymam kciuki za nianię
Doris fajnie, że w pracy masz takie luzy, widzę że Dorianek jak większość naszych szkrabów lubi jeść z mamą - super:-)
Sarisa smacznego !!! jak masz taką wenę do sprzątania to zapraszam do mnie, sowicie wynagrodzę !!!