Hejo ;-)
Wszystkiego co najlepsze dla naszej Justysi od Dobranocki!!!!
Kolejny dzień opierniczania się leci więc miło :-).
Wczoraj bardzo fajnie mi dzien zlecial w pracy . Wylicytowałam butki na allegro , wypiłam morze kawy, pogadałam z chłopakami z serwisu no i generalnie tyle

W domeczku tez bylo fajnie , bo mojego chłopa nie bylo (był na szkoleniu w stolicy) i wrócił dopiero w nocy. Także pobawilam się z Dorianem , pouczyłam z Mikim, wypiłam lampkę wina i mnie wujek śpich dopadł.
W ogóle to wczoraj zrobila,m sobie na obiad jajko w sosie koperkowym z ziemniakami .... i mój Dorian zjadł mi połowę! Tak mu smakowało ,ze gdyby nie to ,ze bylam głodna to zjadłby caly talerz. Obrażony na koniec ,ze nie ma więcej. Dzien wczesniej wcinał ze mną zupę pomidorową i tez mu smakowało. Bałam się czy mu nic nie będzie , bo przeciez przyprawy i w ogóle , ale nic a nic.
Efa jak tam z tą piersią dzisiaj???? To już za długo coś trwa. Martwisz mnie.
Kroma niech Ci ta alergia wreszcie tak nie dokucza , bo się wykończysz.
Sheeney skarbeczku przytulam Cie mocno . U mnie byla identyczna sytuacja jak maly fiknął z łóżka. Ja to się nie przyznalam mojemu , bo pewnie bym się nasłuchała jaka ze mnie matka etc. Sama sytuacja spieprzyla nam dzien , nie potrzebujemy jeszcze dolujących tekstów. Dobrze ,ze złosc Twojemu minęła i już wszystko ok. A co do snu , to jeśli sni się czyjaś smierc to znaczy ,ze będzie długo żył :-)
roxi Ty mnie tak kusisz , ze ja naprawdę kiedys się zabiorę z tym moim do tej Warszawy i będziesz mnie miala na głowie pół dnia ;-). Super ,ze spotkanko z
dawidowe udane.
Rysia organizuj się , organizuj!
Makuc przykro mi ,z powodu kłótni z malzem. Mój tez ledwo przyjechal i już mnie wkurzyl :-( a nutka jaks dołująca wlasciwie nawet nie slowa co melodia :-( czesio tak daje?
margerita zdecydowanie za rzadko wpadasz, wyslij szefa na urlop to też bedziesz miala spokojny dzien jak ja ;p .
sarisa to ja Cię podziwiam z tym mlekiem , bo jakbym miala wybór: winko/piwko/drineczek kontra mleko z czosnkiem , to nawet bym się nie musiala zastanawiac. ;-) Co do stronek to polecam
www.sweethome3d.com tam jest program do pobrania . Tym programem kolezanka zaprojektowala sobie cale mieszkanko!;-)
ladygab gratulacje !!!! cieszę się ,ze znaleźliście mieszkanko.
mała_mi współczuję Łukiemu tego choróbska. Niestety często jest tak,ze dzieci przy kaszlu czy katarze wymiotują. To efekt flegmy spływającej do gardła. Przykry widok ,jak się dzieciatko tak męczy . Sciskam go mocno! Udanej wyprawy zakupowej.
Ida czy ta sklejka to może zarośnięta dziurka? Pytam , bo siostrzenica ma ten problem , który pomimo zabiegów chirurgicznych ciągle wraca , a ona ma już 4 latka :-( „nie owijaj kota w bawełnę” -rewelacja.
dziulka jak w pracy? No i daj znac jak ta niania?
Czarodziejka gratki ząbka dla syncia!
E-lona bezpiecznej drogi powrotnej! Fajnie ,ze odpoczeliscie i pogoda dopisała.
Aniawa no to nie ma co się dziwic tej gorączce , skoro oba ząbki naraz wychodzą. Bidulek.
Happy szybkiego zakopania dolka życzę!
Miniu gratki Casperkowi nowych umiejętnosci.
Nati a pewnie wyleguj się , a co?! :-)