aniawa
Fanka BB :)
Wpadam na moment, żeby się usprawiedliwić. Wczoraj uciekłam, bo dookoła zaczęło walić piorunami. Zawsze mam wizję błyskawicy uderzającej w nasz dom, więc wszystko wyłączam (w ubiegłym roku „oberwało” się sąsiadowi). Potem przyjechała chrzestna młodego z synami a wieczorem w końcu dotarłam na basen. Po powrocie na nic nie miałam siły. Dzisiaj, dla odmiany, od świtu malowali mi pokój i przedpokój. Potem sprzątanie w asyście Wojtusia. Próbowałam was poczytać, ale chyba dopiero jutro nadrobię, w przerwie między myciem poszczególnych okien :-)
Okazało się, że temperatura Wojtusia chyba była spowodowana ząbkowaniem. Dzisiaj zauważyłam nieśmiało wychodzące górne jedynki. Obie
!!! Podejrzewam, że jutro powinny się przebić na dobre. Co prawda nadal ma katar i kaszle, ale przynajmniej gorączka zniknęła.
Margerrita wszystkiego najlepszego dla Patryczka!
Emiliab, czarodziejka gratuluję ząbka!
Kroma współczuję takiej alergii. Dla mnie to co wymieniłaś kojarzy się z całorocznym uczuleniem… na wszystko. Super, że Arek zaczął jeść z łyżeczki.
Daaa gratuluję złożenia pracy.
Dobranocka dołączę się do mniejszości i w końcu zagłosuję (chyba jeszcze tego nie zrobiłam). Postawię na chłopca, cobyś miała parkę
Kania STO LAT!!
To bardzo późno się dowiedziałaś. Przecież to już był bodajże 5 czy 6 miesiąc
Reszta jak jutro doczytam. Teraz spadam myć się i spać, bo dłużej nie dam rady posiedzieć :-(
Okazało się, że temperatura Wojtusia chyba była spowodowana ząbkowaniem. Dzisiaj zauważyłam nieśmiało wychodzące górne jedynki. Obie
!!! Podejrzewam, że jutro powinny się przebić na dobre. Co prawda nadal ma katar i kaszle, ale przynajmniej gorączka zniknęła.Margerrita wszystkiego najlepszego dla Patryczka!
Emiliab, czarodziejka gratuluję ząbka!
Kroma współczuję takiej alergii. Dla mnie to co wymieniłaś kojarzy się z całorocznym uczuleniem… na wszystko. Super, że Arek zaczął jeść z łyżeczki.
Daaa gratuluję złożenia pracy.
Dobranocka dołączę się do mniejszości i w końcu zagłosuję (chyba jeszcze tego nie zrobiłam). Postawię na chłopca, cobyś miała parkę

Kania STO LAT!!
[ja pamiętam że dowiedziałam sie że noszę Isie dokładnie w Dzień Dziecka![]()
To bardzo późno się dowiedziałaś. Przecież to już był bodajże 5 czy 6 miesiąc

Reszta jak jutro doczytam. Teraz spadam myć się i spać, bo dłużej nie dam rady posiedzieć :-(