margerrita
Fanka BB :)
Kaniu speszial for ju!!!
fsytskieo najlepszego
dziekujemy za suwaczkowe zyczonka, buziaki dla cioc :***
stripMYmind miejmy nadzieje, ze szybciej niz pozniej sie u Was pouklada, a do takich becniec to sie musimy chyba powili przyzwyczajac, ostatnio mi Patryk rozcial sobie warge o szafke, normalnie ulamki sekund, juz myslalam, ze zeba stracilismy
Alicja co do teścow to no comments, na poczte i nadac na Madagaskar
Doris zazdraszczam spokojnego dnia w pracy
mala mi milych jazd
chyba juz koncowka kursu, co nie?
dziulka wlasnie to sobie chwale w tesciach, ze oni nam kase na prezenty daja i to my mamy cos malemu kupic,
shaney o boszzz, jaki sen, nie zazdraszczam poranku, dobrze, ze tylko na strachu sie skonczylo
a co do strachu to niezle z Niemiec strasza, moj maz powtarza, ze on zawsze mowil, ze warzywa to istne zlo i nie powinno sie ich wogole jesc a ja go nie sluchalam
dowcipnis
fsytskieo najlepszego

dziekujemy za suwaczkowe zyczonka, buziaki dla cioc :***
stripMYmind miejmy nadzieje, ze szybciej niz pozniej sie u Was pouklada, a do takich becniec to sie musimy chyba powili przyzwyczajac, ostatnio mi Patryk rozcial sobie warge o szafke, normalnie ulamki sekund, juz myslalam, ze zeba stracilismy
Alicja co do teścow to no comments, na poczte i nadac na Madagaskar
Doris zazdraszczam spokojnego dnia w pracy
mala mi milych jazd
dziulka wlasnie to sobie chwale w tesciach, ze oni nam kase na prezenty daja i to my mamy cos malemu kupic,
shaney o boszzz, jaki sen, nie zazdraszczam poranku, dobrze, ze tylko na strachu sie skonczylo
a co do strachu to niezle z Niemiec strasza, moj maz powtarza, ze on zawsze mowil, ze warzywa to istne zlo i nie powinno sie ich wogole jesc a ja go nie sluchalam
faceci - taborety, teściowe - krzesła

a mamy się nie mogły nagadać ze sobą ;-) niestety nie miałyśmy aparatów, ale za jedna fotka z telefonu jest wiec wrzuce jak bede miała chwile :-)
aż echo słychać ;-)
na teściową to się nie rwe bo to czarownica i mnie jeszcze w żabe zamieni 
a ty się nie przejmuj i głowa do góry, pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz ;-)