Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jak już się będzieta spotykać to proszę dać mi cynka to ja też się postaram być chociaż jezdem nieproszona....A CO???!!!!;-)Iduś my się umawiamyale wiesz, że nic na przeszkodzie nie stoi zeby do Kraka zaglądnąć zapraszam
))))

no to jesteśmy umówioneedit:Roxi to najpierw my do Wawy do łazienek a następne w Kraku? tylko zanim się spotkamy to ja się muszę odchudzić hehe , bo ja trochę wieloryb jezdem ehhhhhhhhh i Roxi nie alkoholizuje tylko mleczko z miodem pijesz hehe coby Idusi nie wkurzyć choć antybiotyk to ona do jutra więc może wybaczy hehe

ja też jestem najważniejsza i czasem widze że mojemu małżowi przykro troszkeDziulus córusia Tatusia u nas też to jest chociaż ostatnio ja jestem najważnijesza)))))) i tak mnie duma rozpiera. uwielbiam to jak jest u kogoś i mnie usłyszy albo zobaczy to od razu rączki i do mamuni
Roxi wiesz co jak małż. wrócił z pracy to nie przywitał się z małą tylko wszedł coś powiedział i stał nad przepokoju i straszliwie płakaładopóki jej na rączki nie wział........ wiec i moze Patryś może chciał na rączki?albo za dużo wrażeń i miło mi jak myślisz o kraku to myślisz o mnie
ja też tak mam, że każda z Was kojarzy mi się z jakąś miejscowością i jak tylko gdzieś padnie nazwa to od razu o którejś z Was myślę heheh
![]()
a on zawsze mówił że dziewczynka to by byla w niego zapatrzona a chłopak we mnie, no i co w tym jest ;-) chociaż widze po moim bratanku że do czasu bo nagle jak wszedł w wiek przedszkolny to dziewczyny (czyt. mama, ciocia, babcia) są nie fajne bo on jeste facet i z facetami trzyma, taki srajtek 
a Krak mi się marzy, ostatni raz byłam już kilka lat temu i chyba sie trza wybrać ;-)