Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to jak już się będzieta spotykać to proszę dać mi cynka to ja też się postaram być chociaż jezdem nieproszona....A CO???!!!!;-)Iduś my się umawiamyale wiesz, że nic na przeszkodzie nie stoi zeby do Kraka zaglądnąć zapraszam
))))

no to jesteśmy umówioneedit:Roxi to najpierw my do Wawy do łazienek a następne w Kraku? tylko zanim się spotkamy to ja się muszę odchudzić hehe , bo ja trochę wieloryb jezdem ehhhhhhhhh i Roxi nie alkoholizuje tylko mleczko z miodem pijesz hehe coby Idusi nie wkurzyć choć antybiotyk to ona do jutra więc może wybaczy hehe

ja też jestem najważniejsza i czasem widze że mojemu małżowi przykro troszkeDziulus córusia Tatusia u nas też to jest chociaż ostatnio ja jestem najważnijesza)))))) i tak mnie duma rozpiera. uwielbiam to jak jest u kogoś i mnie usłyszy albo zobaczy to od razu rączki i do mamuni
Roxi wiesz co jak małż. wrócił z pracy to nie przywitał się z małą tylko wszedł coś powiedział i stał nad przepokoju i straszliwie płakaładopóki jej na rączki nie wział........ wiec i moze Patryś może chciał na rączki?albo za dużo wrażeń i miło mi jak myślisz o kraku to myślisz o mnie
ja też tak mam, że każda z Was kojarzy mi się z jakąś miejscowością i jak tylko gdzieś padnie nazwa to od razu o którejś z Was myślę heheh
![]()
a on zawsze mówił że dziewczynka to by byla w niego zapatrzona a chłopak we mnie, no i co w tym jest ;-) chociaż widze po moim bratanku że do czasu bo nagle jak wszedł w wiek przedszkolny to dziewczyny (czyt. mama, ciocia, babcia) są nie fajne bo on jeste facet i z facetami trzyma, taki srajtek 
a Krak mi się marzy, ostatni raz byłam już kilka lat temu i chyba sie trza wybrać ;-)