reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
alicja z krainy czarów to nie ja pisałam o fryzjerze, ja pisałam o zakupach wczorajszych :)
No a tak poza tym to dziś miałam intensywny dzień rozjazdowo/ zakupowo/ sprzątaniowy i teraz już padam na twarz ze zmęczenia :)
No a jutro będą moi rodzice :)

Witam i ja:)

LADYGAB: od jakiegos czasu w głowie mi się kręci i ogólnie słabo się czuję. Odkąd są te upały to podobnie jak ALICJA zganiałam winę na ciśnienie ale odkąd mało co nie zasłabłam to juz tego nie robię tylko na badani pójde. Tym bardziej, że mi to niestety anemia pachnie.... :eek: no i GRATULUJĘ mieszkania, bo chyba jeszcze tego nie uczyniłam :zawstydzona/y:
MAŁA_MI: jak zakupy?
NAT: super, że z Pudziankiem wszystko ok:)
ONESMILE: zazdraszczam grilla :happy2:

makuc oj lepiej nie lekceważyć, zbadaj sie Słońce :tak: jak tam nastrój? co dzisiaj:

61292_karton_piwa_desperados.jpg

czy

ciastka_z_mm2.jpg

:-D ?

alicja - teściowa dzisiaj jakaś taka miła była. Nie wiem co jej się w tych szufladkach w głowie poprzestawiało :/
Nawet zaczęła się odzywać do G. po pół roku nie gadania, tyle że G. jakoś nie ma ochoty....
makuc- piątkowe zakupy nie wypaliły, bo mąż wrócił późno spoza Krakowa bo miał wyjazd służbowy, no ale dziś zakupiłam sobie spodenki i spódniczkę i do tego balsam Eveline- brązująco, antycelulitowy. Strasznie lubię kosmetyki tej firmy :)

dawidowe, strip, kania, elwira
wszystkiego Naj dla waszych pociech!

to sie ciesze :-) jakbyś miała z czymś jeszcze problem to pisz, postaram sie pomóc ;-)

mała mi ooo a moze jakichś ziółek dosypaliście jej do herbatki :-D ? najważniejsze że Wam nieco odpuściła, ale ja tam bym uważała, żmija zanim ugryzie to też spokojna i grzeczna :-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry