reklama

Październikowe Mamy 2010

wiecie co?? jaja nie z tej planety:)))))))))))))) zaczelam mezowi opowiadac swoj dzien to stwierdzil ze "maszynka" sie wlaczyla do nawijania! o w morde! to ja foch i nie odzywam sie od pol godziny nawet jednym slowem!!!!! rozsmiesza mnie laskocze gryzie caluje -a ja zamknieta w sobie haha:) taaak ja wytrzymuje juz oooo!! 40 min bez wypowiedzenia najmniejszego slowa:))))) cisza w domu, tzn on gada, zadaje pytania na ktore nikt mu nie odpowiada:)))

KANIA ja pije piwko:)

reklama
zdecydowałam że koniec z długimi postami:-pmoże się czasem jakiejś odp doczekam dzięki temu:-p
Witam,
My dzisiaj podpisalismy umowe i juz nie odwrotu co do przeprowadzki:)), ciesze sie bardzo, kaucja wplacona, mam nadzieje ze nic sie nie wydarzy, co by mialo nam przeszkodzic w tym.

Wierzcie, ze za jakis czas, bedziecie miec mieszkanie pelne bezuzytecznych zabawek, kupionych za pare gorszy, ktore sie rozwalaja po kilku dniach, a od slodyczy tylko zeby sie psuja, a dzieci maja cale zycie,zeby sie ich najesc:-)
1) no to teraz będzie z górki, mówię ci!!!:tak::-D
2)patrz: październikowe mamuski:cool2:
Umawialiśmy się na 5-6 tys., o czym mu przypomniałam gdy zapytał, a on na to, że to za dużo i chce tylko 4,5tys.
Iduś jak możesz pisać, że nie czytamy twoich postów! Wszyscy czytają, ale może nie wszyscy wszystko rozumieją. Przecież wiesz, że w dzisiejszych czasach większość ludzi ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Tak więc masz przyczynę braku odpowiedzi na niektóre pytania. Ktoś nie zrozumie o co pytasz, to i odpowiedzi nie udzieli ;-) Swoją drogą podziwiam, że w taki gorąc masz jeszcze ochotę smażyć się na sztucznym słonku.
1)szok na maxa:szok:oby więcej takich!!!
2) heh, ja wiem że czasem mam dziwne "weny twórcze" które nie każdemu muszą odpowiadać. ale jak proponuję obstawianie ile moja młoda wytrzymie na 300ml mleka z kaszką to to chyba nie jest mega skomplikowane... nie ukrywam ze liczyłam na obstawianie na podstawie doświadczeń osobistych... jakby to kogoś interesowało to wytrzymała 4h:dry:co do "słoneczka": albo to albo trupia bladość:/ natura mnie nie kocha i to słonko z niebios niestety ma mnie w dooopie... dlatego wspomagam się:-D
Ale patrząc na nasze dzieciaki jak szybko się uczą i jak chcą byś samodzielne aż szkoda, żeby takie leniwy były, szkoda i je zepsuć, my musimy być mądrzejsze.
damy radę!!! pokolenie naszych dzieciów będzie przełomowe:-D
Ufff,bo już miałam się pożalić,że nie przeczytałaś mojego pytania:cool2:. Resztę obgadamy na priva,coby dziewczynom nie było smutno;-)
1) hej!!!!!!!!!!!!! a ja?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! foch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2) za to samolubstwo to nie napiszę że szkoda grilla i ze dziwię się że męża z wyra nie zwaliłaś:dry:
nie no pewnie, wiesz jak ja widze Twój post to zaraz myśle" łojezu tylko nie to!" i od razu przewijam, a że długie posty piszesz to tak zapitalam z tym przewijaniem że jeszcze z dwa posty pod Tobą też przewinę :-D :rofl: Ptysiu ja uwielbiam Twoje posty :-D z tym że zawsze musze je dwa razy przeczytać: najpierw przelatuje, a później sobie tłumacze ich treść :-D :rofl:
a wiecie że ja też zauważyłam że wreszcie coraz bardziej brazowiutka jestem :-D procentuje przesiadywanie z Isiakiem pod drzewkiem. W szoku nieco byłam bo my zawsze w cieniu choć zawsze sobie zakładam górę od kostiumu ;-) I zagłębiając sie w temat zapytam bo zrozumieć nie potrafie: jest piękne słońce, tak? mieszkasz na "wsi spokojna, wsi wesoła" więc podejrzewam że masz kawałek placu, tak? po kiego grzyba chodzisz więc na solarium???!!!!!! ciałko na kocyk i sie rozkoszuj :-p
a co szanowny Idomen uczynił że wkurzył swą Damę Serca?
1)skoro ty se tłumaczyć musisz to nie jest dobrze... chyba muszę stajla sobie wyprostować...
2) jak już pisałam: natura mnie nienawidzi... ja na twoim miejscu byłabym czerwona jak rak!!! a potem, jakby już łuska zlazła - spowrotem biała jak śnieg...
3)e tam... totalny brak nastroju z mojej strony... ale w skrócie: roboty w ch... a on jakiś zamulony i zero pałeru....
Wpadlam tylko na moment, zeby zyczyc wszystkim milgo sobotniego wieczorku. Sama wybywam na rowerze na ognisko na godzinke, tudziez dwie oraz male pifffko.
małe piffko jest dla mieńczakófff:-Ddawaj duże!!!:-)
no ale dziś zakupiłam sobie spodenki i spódniczkę i do tego balsam Eveline- brązująco, antycelulitowy. Strasznie lubię kosmetyki tej firmy :)
zdj zarzuć:-)co do firm - ja wolę Lirene, jeśli o brązowiaki chodzi;-)
Jeśli chodzi o Kraków to ja byłam kilka razy i tak jak Natolinka uważam że to piękne miasto,dlatego Makuc,Iduś i Emiliab życzę Wam byście tam niebawem pojechały na jakąś wycieczkę bo naprawdę warto:tak:
hmmm co jeszcze...Milutek śpi od jakieś godziny a ja czekam na swego chłopa,który pojechał po wieczorne zaopatrzenie mnie w desperaaa....to znaczy w mleczko z miodem i czosnkiem;-)
jeśli chodzi o upadki to dzisiaj takowy zaliczył Miłosz i nabił sobie porządnego guza:dry:
1) ja bym chciałą, ale możliwości nie teges...
2)biedactwo!!!! ale nie martw się: mleczkoz miodem i czosnyczkiem jest smakuśne!!! jak wyzdrowiejesz to poczęstuję cię desperkiem!!! bo wiesz. JA WCZORAJ SKOŃCZYŁAM ANTYBIOTYKA I WŁAŚNIE KOŃCZĘ BUTLĘ "WIADOMO CZEGO", ale nie będę pisać zeby cie nie drażnic:-D:-D:-D
3)jaki upadek?????????? moja dzisiaj z pozycji siedzącej dwa razy glebę w tył zaliczyła...

9 jedziemy do Poznania na badania Majki pod kątem zespołu Hioba no i powinny być już wyniki profilu pediatrycznego.
wszystko będzie po waszej myśli!!!!!!!!! zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!
no i kciukasy za nianię!!!!!!!!!

dzień pod znakiem "szmaty i miotły"... zajebiocha... desper skończony, więc tak jak sobie zaplanowałam następne w kolejce dębowe!!!!!!!!!!!! spadam więc po puszencję:cool2:

Idusiek Ty mi tu żadnego stajla nie zmieniaj bo przyjade tam do Ciebie i Ci...hmm...piwo zabiore! :-D o nie nie nie, Idusiek jest oryginalny to i stajla musi mieć oryginalnego :tak: :-p

Ja miałam dzisiaj nie pić ( w zamian pożarłam lody :-D ) ale skoro wróciłaś do "żywych" to lecę po butle :-D

a co do słońca, aj współczuje :* no fakt, ja z tych szczęśliwców co od razu na brąz, jeszcze mi nigdy skóra nie schodziła po opalaniu....

zabije cie ty IDOWATA glizdo za debowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholero niedobra ja pije piwo lidlowskie zp uchy takie zwykle a ta debowym mnie tu smyra!!! no w morde polece jutro do sklepu polskiego do centrum miesata chyba!!!!!
posty dlugie pisze taaaaaaaaaaa a DZIULKE w dupie sie ma nie???????????:)))))))))))))))))))) mi nic nie pisze skubana!!!

a wiecie co jest najlepsze do piwa??? wafelki czekoladowe!!!!! cholerka polaczenie piwa i slodyczy jakos mi podchodzi...

dzisiaj w robocie prawie padlam ze smiechu bo taki moj staly klient do mnie: ooo wrocila pani??? podobno pani niedawno urodzila?? a ja: noooooo, niedawno, ponad 8 mcy temu:)))))))))))))))))

a drugiego pacjenta mialam arabskiej krwi i kosci, ja ubrana w getry i tunike z wyeksponowanym cycem. akurat siedzialam na kasie i widze tego sqrwiela jak sie gapi w moj dekolt potem na mnie usmiech i brwiami znaczaco poruszyl!!! wiecie co zrobilam???????? puscilam mu takie "milutkie" spojrzenie ze sie bordowy zrobil i usmiech zniknal z pyska:)))))))))))

ALICJA ja tez z tych co na brazowo mnei chlasta ale przed moim slubem tydzien niecaly spalilo mi zywcem dekolt-cycki. a tu suknia gorset bez rekawkow i caly dekolt widoczny. masakra... na szczescie do slubu przestaly mi zlazic "firanki" skorzane:)

U Nas ciężki dzień, Oliwka gorączkuje od rana, w fatalnym nastroju...nocka zapowiada się ciekawie... :-( u mnie problemy żołądkowe nie przeszły, nastrój też podły więc znikam i nie będę psuć go innym. Miłego wieczorku !!!
a psuj!!!!!!!!!!! od tego jesteśmy zebyś zrzuciła co co na wątrobie (?) zalega:-)a nocka... zobaczysz ze jeszcze miło cie zaskoczy;-)
Wypijcie dziś nasze zdrówko jak się raczycie jakimiś % :-)
no to zdrówko!!!:-D
ja wytrzymuje juz oooo!! 40 min bez wypowiedzenia najmniejszego slowa:)))))
tiaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasneeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D
Idusiek Ty mi tu żadnego stajla nie zmieniaj bo przyjade tam do Ciebie i Ci...hmm...piwo zabiore! :-D o nie nie nie, Idusiek jest oryginalny to i stajla musi mieć oryginalnego :tak: :-p

Ja miałam dzisiaj nie pić ( w zamian pożarłam lody :-D ) ale skoro wróciłaś do "żywych" to lecę po butle :-D

a co do słońca, aj współczuje :* no fakt, ja z tych szczęśliwców co od razu na brąz, jeszcze mi nigdy skóra nie schodziła po opalaniu....
1) wolę zmienić ztajla a za to czasem doczekać odp na jakieś pytanie...
2) ja tam już drugą obalam, a mąż krzyczy żebym nie piła bo chce "bzzzzzzzz":cool2:
3)ja z tych szczęśliwców co to najpierw na raczka a potem "królewska cera"...

zabije cie ty IDOWATA glizdo za debowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholero niedobra ja pije piwo lidlowskie zp uchy takie zwykle a ta debowym mnie tu smyra!!! no w morde polece jutro do sklepu polskiego do centrum miesata chyba!!!!!
posty dlugie pisze taaaaaaaaaaa a DZIULKE w dupie sie ma nie???????????:)))))))))))))))))))) mi nic nie pisze skubana!!!
1) no, miodzio te dębowe!!!:cool2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::-D:-D:-D
2) ta co mi na pytania odpisuje się odezwała:cool2::-p:blink:

melduję odpalenie dębowszczaka:-D

reklama
cholera jasna czy wy musicie mnei dobijac piwem ktore lubie?? IDURA debowym EMILIAB wrka, ALICHA desperkiem zapewne... noz jak ja to zrobilam ze dalam sie wyruchac bez mydla i pije zwykle piwo lidlowskie tzn niemieckie piwko. zaraz walne focha normalnie!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry