Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dziulek kom bak do Polski to sie moimi desp baaaardzo chętnie z Toba podziele
:-)
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)

a poniewaz to zima byla to jak wracalismy to chodnik odsniezony a po bokach zaspy i co chwila ladowalam w zaspie i moj mnie wyciagal z kumpela a ja znowu duuup!!! i tak doszlam do domu...przemoczona do majtek totalnie 
nie moja wina ze ziemia sie kreci
tylko trzeba by znaleźć jakąś niepijącą dobrą dusze która by nas później do domu zaprowadziła 

i może ty pierwsza czasem napiszesz mi coś miłego? co to ja? jakaś pierwiastka żeby zaczynać słodzenie?
ja cię wywołuje a ty tuja przeciągiem...
wybaczcie, że mało się udzielam, ale mam kryzys poziomu mocy. moj organizm jest wyczerpany psychicznie i fizycznie, jakies przeciazenie, czy cus...
mlody daje czadu, nie ma ochoty jezdzic w wozku.... ciagle by stal i probuje chodzic, to jest masakra, spacer to jak w wozek go wloze to ryk, wiec na szczescie mam blisko dp parku i tam go NIOSE i sie bawimy. Z A. poki co w miare ok. daje mu szkole, ale nie wiem na ile to bedzie skuteczne. noce zarwane bo malu po 4 razy sie bdzi nadal. wkurw... mnie to txn nie on, ale to, ze rano ledwo na oczy widze, a A. rzadko jest bo gorac okres w handlu i pracuje duzo. ja dobijam sie egzaminami w szkole i magisterka:{
a jeszcze jeden komunikat:
nie pamietam ktora pisala na watku obawy chyba o kupkach dzieciecych, ze problem. ja polecam tybetanke moja i jej ziola, kochane Wojtek nie chcialam zapeszac, ale juz moge to powiedziec. wreszcie po 8 miesiacach kombinacji robi kupy zupelnie sam bez niczyjej pomocy i to bez wysilku. ziolka zdzialaly cuda, serio.... z calego serca polecam, nie bylo zadnej negatywnej reakcji, ja rowniez je pilam w ciazy i mi baaar4dzo pomogly. jak ktorasd potrebuje to walcie smialo wyjasnie jak do babeczki dotrzec.
a poza ty buzialki, ale chyba lece spac.

;-)e tam, zaatakowałps. nie chce prorokować ale Iduś sie chyba zmyla więc obstawiam ze małż ją zaatakował![]()

no, ja nie wierzęeeeeeeee IDA sie pali na zielono wiec chyba jeszcze jest) a moze tylko kompek chodzi??? no i cale wyrko buahaha
)
a ja dalej milcze))) normalnie nie do uwierzenia
![]()