reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
IDUCHO jak mi piszesz cos milego (cholera rzadko ci sie zdarza) to ci odpisuje glizducho Iducho :tak:

taaak wlasnei wytrzymuje juz ponad 40 min!!!!! i nie powiedzialam ani slowa!!! :sorry:

a co do otwarcia puchy debowego.... juz ja bym ci otworzyla... wrrrrrrr

a w PL jak bylam kiedys to po 4 butllach Debowego jak gralam w bilarda to kulki fruwaly po calej knajpie a ja na mojego sie darlam zeby przestal stolem ruszac bo nei trafiam kijem!:-D:-D a poniewaz to zima byla to jak wracalismy to chodnik odsniezony a po bokach zaspy i co chwila ladowalam w zaspie i moj mnie wyciagal z kumpela a ja znowu duuup!!! i tak doszlam do domu...przemoczona do majtek totalnie :happy2::happy2: nie moja wina ze ziemia sie kreci:))

ALICJA u nas tez sa Despe tylko nie ma jak po nie isc bo pozamykane cholerstwo wszedzie.

a co do BZZZZ z mezusiem IDUNIU to swisnij mu patelnia przez leb-tez robi BZZZZZ :)))))))))))))))

Ostatnia edycja:
ALICJA ... ja wiem...taxi :)))) a Leane bedzie matke pchac po chodniku:))))))))
wiecie co?? Polski nienawidze ze to jakie mialam w niej zycie beznadziejne, ale kocham PL za: piwo, zarcie i imprezy jak przyjezdzam:))))

ja przeciągiem...
wybaczcie, że mało się udzielam, ale mam kryzys poziomu mocy. moj organizm jest wyczerpany psychicznie i fizycznie, jakies przeciazenie, czy cus...
mlody daje czadu, nie ma ochoty jezdzic w wozku.... ciagle by stal i probuje chodzic, to jest masakra, spacer to jak w wozek go wloze to ryk, wiec na szczescie mam blisko dp parku i tam go NIOSE i sie bawimy. Z A. poki co w miare ok. daje mu szkole, ale nie wiem na ile to bedzie skuteczne. noce zarwane bo malu po 4 razy sie bdzi nadal. wkurw... mnie to txn nie on, ale to, ze rano ledwo na oczy widze, a A. rzadko jest bo gorac okres w handlu i pracuje duzo. ja dobijam sie egzaminami w szkole i magisterka:{
a jeszcze jeden komunikat:
nie pamietam ktora pisala na watku obawy chyba o kupkach dzieciecych, ze problem. ja polecam tybetanke moja i jej ziola, kochane Wojtek nie chcialam zapeszac, ale juz moge to powiedziec. wreszcie po 8 miesiacach kombinacji robi kupy zupelnie sam bez niczyjej pomocy i to bez wysilku. ziolka zdzialaly cuda, serio.... z calego serca polecam, nie bylo zadnej negatywnej reakcji, ja rowniez je pilam w ciazy i mi baaar4dzo pomogly. jak ktorasd potrebuje to walcie smialo wyjasnie jak do babeczki dotrzec.

a poza ty buzialki, ale chyba lece spac.

JA DOBRĄ DUSZĄ NA PEWNO NIE BĘDĘ!!!!!!!!!!!!!:-D
1) Ala, cobys za dużo nie urosła to teraz idę na bzzzz:-D
2) Dziula, a ja lubię takie jedno z lidla:cool2:i może ty pierwsza czasem napiszesz mi coś miłego? co to ja? jakaś pierwiastka żeby zaczynać słodzenie?:-D

gdzie strip i rysiek?????????????

ja przeciągiem...
wybaczcie, że mało się udzielam, ale mam kryzys poziomu mocy. moj organizm jest wyczerpany psychicznie i fizycznie, jakies przeciazenie, czy cus...
mlody daje czadu, nie ma ochoty jezdzic w wozku.... ciagle by stal i probuje chodzic, to jest masakra, spacer to jak w wozek go wloze to ryk, wiec na szczescie mam blisko dp parku i tam go NIOSE i sie bawimy. Z A. poki co w miare ok. daje mu szkole, ale nie wiem na ile to bedzie skuteczne. noce zarwane bo malu po 4 razy sie bdzi nadal. wkurw... mnie to txn nie on, ale to, ze rano ledwo na oczy widze, a A. rzadko jest bo gorac okres w handlu i pracuje duzo. ja dobijam sie egzaminami w szkole i magisterka:{
a jeszcze jeden komunikat:
nie pamietam ktora pisala na watku obawy chyba o kupkach dzieciecych, ze problem. ja polecam tybetanke moja i jej ziola, kochane Wojtek nie chcialam zapeszac, ale juz moge to powiedziec. wreszcie po 8 miesiacach kombinacji robi kupy zupelnie sam bez niczyjej pomocy i to bez wysilku. ziolka zdzialaly cuda, serio.... z calego serca polecam, nie bylo zadnej negatywnej reakcji, ja rowniez je pilam w ciazy i mi baaar4dzo pomogly. jak ktorasd potrebuje to walcie smialo wyjasnie jak do babeczki dotrzec.

a poza ty buzialki, ale chyba lece spac.
ja cię wywołuje a ty tu:cool2::-D;-)
ps. nie chce prorokować ale Iduś sie chyba zmyla więc obstawiam ze małż ją zaatakował :-D
e tam, zaatakował;) on potulny jak baranek i bez pozwoleństwa na atak nie zaatakuje:cool2:
eeeeeeee IDA sie pali na zielono wiec chyba jeszcze jest:)) a moze tylko kompek chodzi??? no i cale wyrko buahaha:))

a ja dalej milcze :)))) normalnie nie do uwierzenia:)
no, ja nie wierzę:-D:-D:-D
wyrko jeszcze odpoczywa, ale już niedługo;-)

:)))
;***
:***

reklama
ja kochaniutka zawsze jestem mila!!!! i bardzo czesto pisze ze tesknie i doczekac sie nie moge cobys sie mendowate stworzenie pojawila na bb:)))))) kurna teraz ci pojechalam co????????????????????? ale wiesz coooo??? to tak z glebi mnie poszlo:)))

ide spac tzn wale focha nadal mimo ze u meza w rozporku zaraz iskry zaczna sie sypac i tylko patrzec jak portasy sie mu spala zywcem na dupsku:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry