• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
IDUCHO jak mi piszesz cos milego (cholera rzadko ci sie zdarza) to ci odpisuje glizducho Iducho :tak:

taaak wlasnei wytrzymuje juz ponad 40 min!!!!! i nie powiedzialam ani slowa!!! :sorry:

a co do otwarcia puchy debowego.... juz ja bym ci otworzyla... wrrrrrrr

a w PL jak bylam kiedys to po 4 butllach Debowego jak gralam w bilarda to kulki fruwaly po calej knajpie a ja na mojego sie darlam zeby przestal stolem ruszac bo nei trafiam kijem!:-D:-D a poniewaz to zima byla to jak wracalismy to chodnik odsniezony a po bokach zaspy i co chwila ladowalam w zaspie i moj mnie wyciagal z kumpela a ja znowu duuup!!! i tak doszlam do domu...przemoczona do majtek totalnie :happy2::happy2: nie moja wina ze ziemia sie kreci:))

ALICJA u nas tez sa Despe tylko nie ma jak po nie isc bo pozamykane cholerstwo wszedzie.

a co do BZZZZ z mezusiem IDUNIU to swisnij mu patelnia przez leb-tez robi BZZZZZ :)))))))))))))))

Ostatnia edycja:
ALICJA ... ja wiem...taxi :)))) a Leane bedzie matke pchac po chodniku:))))))))
wiecie co?? Polski nienawidze ze to jakie mialam w niej zycie beznadziejne, ale kocham PL za: piwo, zarcie i imprezy jak przyjezdzam:))))

ja przeciągiem...
wybaczcie, że mało się udzielam, ale mam kryzys poziomu mocy. moj organizm jest wyczerpany psychicznie i fizycznie, jakies przeciazenie, czy cus...
mlody daje czadu, nie ma ochoty jezdzic w wozku.... ciagle by stal i probuje chodzic, to jest masakra, spacer to jak w wozek go wloze to ryk, wiec na szczescie mam blisko dp parku i tam go NIOSE i sie bawimy. Z A. poki co w miare ok. daje mu szkole, ale nie wiem na ile to bedzie skuteczne. noce zarwane bo malu po 4 razy sie bdzi nadal. wkurw... mnie to txn nie on, ale to, ze rano ledwo na oczy widze, a A. rzadko jest bo gorac okres w handlu i pracuje duzo. ja dobijam sie egzaminami w szkole i magisterka:{
a jeszcze jeden komunikat:
nie pamietam ktora pisala na watku obawy chyba o kupkach dzieciecych, ze problem. ja polecam tybetanke moja i jej ziola, kochane Wojtek nie chcialam zapeszac, ale juz moge to powiedziec. wreszcie po 8 miesiacach kombinacji robi kupy zupelnie sam bez niczyjej pomocy i to bez wysilku. ziolka zdzialaly cuda, serio.... z calego serca polecam, nie bylo zadnej negatywnej reakcji, ja rowniez je pilam w ciazy i mi baaar4dzo pomogly. jak ktorasd potrebuje to walcie smialo wyjasnie jak do babeczki dotrzec.

a poza ty buzialki, ale chyba lece spac.

JA DOBRĄ DUSZĄ NA PEWNO NIE BĘDĘ!!!!!!!!!!!!!:-D
1) Ala, cobys za dużo nie urosła to teraz idę na bzzzz:-D
2) Dziula, a ja lubię takie jedno z lidla:cool2:i może ty pierwsza czasem napiszesz mi coś miłego? co to ja? jakaś pierwiastka żeby zaczynać słodzenie?:-D

gdzie strip i rysiek?????????????

ja przeciągiem...
wybaczcie, że mało się udzielam, ale mam kryzys poziomu mocy. moj organizm jest wyczerpany psychicznie i fizycznie, jakies przeciazenie, czy cus...
mlody daje czadu, nie ma ochoty jezdzic w wozku.... ciagle by stal i probuje chodzic, to jest masakra, spacer to jak w wozek go wloze to ryk, wiec na szczescie mam blisko dp parku i tam go NIOSE i sie bawimy. Z A. poki co w miare ok. daje mu szkole, ale nie wiem na ile to bedzie skuteczne. noce zarwane bo malu po 4 razy sie bdzi nadal. wkurw... mnie to txn nie on, ale to, ze rano ledwo na oczy widze, a A. rzadko jest bo gorac okres w handlu i pracuje duzo. ja dobijam sie egzaminami w szkole i magisterka:{
a jeszcze jeden komunikat:
nie pamietam ktora pisala na watku obawy chyba o kupkach dzieciecych, ze problem. ja polecam tybetanke moja i jej ziola, kochane Wojtek nie chcialam zapeszac, ale juz moge to powiedziec. wreszcie po 8 miesiacach kombinacji robi kupy zupelnie sam bez niczyjej pomocy i to bez wysilku. ziolka zdzialaly cuda, serio.... z calego serca polecam, nie bylo zadnej negatywnej reakcji, ja rowniez je pilam w ciazy i mi baaar4dzo pomogly. jak ktorasd potrebuje to walcie smialo wyjasnie jak do babeczki dotrzec.

a poza ty buzialki, ale chyba lece spac.
ja cię wywołuje a ty tu:cool2::-D;-)
ps. nie chce prorokować ale Iduś sie chyba zmyla więc obstawiam ze małż ją zaatakował :-D
e tam, zaatakował;) on potulny jak baranek i bez pozwoleństwa na atak nie zaatakuje:cool2:
eeeeeeee IDA sie pali na zielono wiec chyba jeszcze jest:)) a moze tylko kompek chodzi??? no i cale wyrko buahaha:))

a ja dalej milcze :)))) normalnie nie do uwierzenia:)
no, ja nie wierzę:-D:-D:-D
wyrko jeszcze odpoczywa, ale już niedługo;-)

:)))
;***
:***

reklama
ja kochaniutka zawsze jestem mila!!!! i bardzo czesto pisze ze tesknie i doczekac sie nie moge cobys sie mendowate stworzenie pojawila na bb:)))))) kurna teraz ci pojechalam co????????????????????? ale wiesz coooo??? to tak z glebi mnie poszlo:)))

ide spac tzn wale focha nadal mimo ze u meza w rozporku zaraz iskry zaczna sie sypac i tylko patrzec jak portasy sie mu spala zywcem na dupsku:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry