reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
FROGG super ze ci sie udalo pozaliczac!:)) jupi!!:))) ciesze sie z toba:)))

EMILIAB no nie wiem czemu tak lubie foteczki Frania a suwaczek mi przemyka nooo, wybacz:) chyle moja pusta pale przed toba hihi:))
SHEENEY moze nie musisz se wkrecac?? moze jestes??:)))
a ja dostalam glupawki i jak Leane na podlodze zaczela miaukac ze ma dosc zabawek to polozylam sie na podlodze JA i glowe miedzy jej nozki a dziecko mialo taki ubaw i taki smiech ze szok:) a ze matce pol wlosow wyrwala to sie wytnie:))

wlasnei zaczal sie mecz FR i Ukrainy a ja dzierze w dloni krople uspokajajace pt "despe":))) no i zaraz po lody lece do lodowki:)))))))))

ladygab zobacze co da sie zrobić, wiesz ona jest teraz strasznie zalatana i obawiam sie że jak ją przycisnę to zbyt bardzo sie rozproszy i nic z tego nie będzie :-D ale postaram sie załatwić żeby w tym tygodniu zajrzała i do Was :-D najlepiej jakbyście jakoś blok oznakowali coby jej łatwiej trafić było np. koszulke z Iron Maiden powiesili na balkonie - słyszałam że burze lubią mocniejsze dudnienie :-p :-D

Frogg gratulacje :-) !

a ja odnioslam sukces pedagogiczny, mlody usnal w lozeczku, ze 40 raz go kladlam od nowa bo wstawal i sie smial, ale zamulil wreszcie po godzinie i usnal. a niech teraz A. albo babcie usypiaja go w wozku to udusze;p

Dziewczyny , jaki jest najlepszy sklep jakosciowo- dobre marki w warszawie i krakowie - dla maluszków- chodzi mi o sklep z łózeczkami :))))
Jezu nie czytalam forum 4 dni i nie jestem w stanie nadrobić :(

reklama
Gratuleję Strip mam nadzieję że kolejne usypiania będą również pomyśle i co raz krótsze. Ja wczoraj prawie się popłakałam ze śmiechu. Młody już ledwo mleko dopijał po kąpaniu, odbiłam go kładę do łożeczka. Obrócił się na boczek bo tak zasypia. I widzę że na siłę zamyka oczy. Chce wychodzić z sypialni i słyszę jak puszcza bączka. Odwracam się w stronę łóżeczka a on dalej oczy zamknięte i za chwilę słyszę hehehehehehe. Za chwilkę otworzył oczy popatrzał chwilę na mnie i poszedł spać. A ja ze śmiechu myślałam że padnę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry