Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Po prostu pisz z nami o swojej codzienności,wszystko samo przyjdzie,po miesiącu będziemy miec wrażenie,że jużjesteś z nami od zawsze
Problem w tym,że to u mnie nie tyle lenistwo,bo aż mnie nosi,by coś zrobic,cóż,kiedy komp wyciągnął macki niewidzialne i puścic nie chce...a w pokoju sajgon jak po przejściu trąby powietrznej...no i te rzeczy do składania...ech,dylematy...no na taką opcję mogę się zgodzić ;-)No,właśnie moja marudka też i miałam nadzieje,że coś zrobię w tym czasie...
Może żeby wilk był syty itd.,to ja tak z doskoku?Co?Troche sprzątanka,trochę pisanka,hehe![]()

daję wtedy max 10 min. i "helloł, dzień dobry" gotowe i to jeszcze w złym humorze, bo księżniczka niewyspana będzie 

jest taki dzielny, ja tu się przygotowywałam na jakąś krwawą łzawą masakre a on nawet się nie zainteresował że coś mu w rączke wbijają
tylko łapał za fiolki i inne przyrządy medyczne, a jak wyszliśmy to się jeszcze do nas śmiał
no rozbraja mnie bo tatus to prawie zemdlał ;-) przy okazji oddaliśmy mocz i kał do badania więc bedzie komplet ehh ciekawe jakie będą wyniki
mieliśmy też niemiłą niespodzianke bo okazałao się że badania na alergie są płatne a nikt wcześniej o tym nie wspomniał no i z rana 150 poszłoooo :-(
jednak mam nadzieje że szybciutko za nami za tęsknisz bo gdzie ci bedzie tak dobrze jak na forum ;-)
Do duszy taki interes. Dzisiaj mamy za sobą kolejną noc pod znakiem pobudek
Normalnie coraz bardziej podziwiam mamuśki wstające po nocach i normalnie funkcjonujące w dzień. Młody budził się co chwilę. W pewnym momencie już przestałam kodować co jest grane. Po 4:00 wkurzyłam się na dobre, dałam mu flachę i wyniosłam z sypialni. Poszedł spać do salonu, do tatusia. Dzięki temu do 6:30 normalnie pospałam