reklama

Październikowe Mamy 2010

HAPPY zostań ze mną. ja też na dzień leniwca cierpię:)
ELWIRKA jeszcze trochę a i Ty się wdrożysz:) zobaczysz. Czyli Twoja Oliwka była wcześniakiem? skąd ta potrzeba operacji? No i rozumiem, że końcówka nicku to Twój wiek?

Ostatnia edycja:
reklama
Elwirka,ja tez dołączyłam do Dziewczyn stosunkowo późno,bo jak Amelka miała 3 miesiąc,a one od początku ciąży razem były.A teraz- sama widzisz,życ bez nich nie mogę:-D.Po prostu pisz z nami o swojej codzienności,wszystko samo przyjdzie,po miesiącu będziemy miec wrażenie,że jużjesteś z nami od zawsze:).Po mnie doszło tez kilka dziewczyn jeszcze,a teraz jakie zadomowione- spójrz na daty rejestracji- nie wszystkie zaczynałyśmy razem:).

Makuc,Ty nie wiesz,że z Tobą zawsze....:tak:Problem w tym,że to u mnie nie tyle lenistwo,bo aż mnie nosi,by coś zrobic,cóż,kiedy komp wyciągnął macki niewidzialne i puścic nie chce...a w pokoju sajgon jak po przejściu trąby powietrznej...no i te rzeczy do składania...ech,dylematy...

Uff Alutka usnęła. No to teraz nikt mnie nie wygoni szybko sprzed kompa :happy2: HAPPY komputer to zło ale jeszcze większym złem jest marnowanie czasu na sprzatanie;))))

No,właśnie moja marudka też i miałam nadzieje,że coś zrobię w tym czasie...:zawstydzona/y:
Może żeby wilk był syty itd.,to ja tak z doskoku?Co?Troche sprzątanka,trochę pisanka,hehe;)

No,właśnie moja marudka też i miałam nadzieje,że coś zrobię w tym czasie...:zawstydzona/y:
Może żeby wilk był syty itd.,to ja tak z doskoku?Co?Troche sprzątanka,trochę pisanka,hehe;)
no na taką opcję mogę się zgodzić ;-):rofl2::laugh2::laugh2:
ELWIRKA poki śpi na mnie to spokój jest, i owszem, ale niechaj ją tylko odłożę :confused: daję wtedy max 10 min. i "helloł, dzień dobry" gotowe i to jeszcze w złym humorze, bo księżniczka niewyspana będzie :dry:

a gdzie DORIS i jej poranny post? ja czekam i tęsknię :tak:

Dzieńdoberek :-)

My z samego rana byliśmy na pobraniu krwi i musze powiedzieć że mój synek mnie zaskakuje :shocked2: jest taki dzielny, ja tu się przygotowywałam na jakąś krwawą łzawą masakre a on nawet się nie zainteresował że coś mu w rączke wbijają :baffled: tylko łapał za fiolki i inne przyrządy medyczne, a jak wyszliśmy to się jeszcze do nas śmiał :-D no rozbraja mnie bo tatus to prawie zemdlał ;-) przy okazji oddaliśmy mocz i kał do badania więc bedzie komplet ehh ciekawe jakie będą wyniki :zawstydzona/y: mieliśmy też niemiłą niespodzianke bo okazałao się że badania na alergie są płatne a nikt wcześniej o tym nie wspomniał no i z rana 150 poszłoooo :-(

nat, suwaczkowe gratulacje dla Piotrusia Pana :-)

emiś, pogratuluj Franiowi zębolka, no i strasznie się ciesze że rocznica udana :-) a co do żłobka to już pisałam bede próbować jeszcze :tak:

alicja, tulam :* ja też jak miałam gorsze dni to nie miałam weny na pisanie :no: jednak mam nadzieje że szybciutko za nami za tęsknisz bo gdzie ci bedzie tak dobrze jak na forum ;-)

reklama
Pogoda się popsuła, dzieć mi się zepsuł :no: Do duszy taki interes. Dzisiaj mamy za sobą kolejną noc pod znakiem pobudek :wściekła/y: Normalnie coraz bardziej podziwiam mamuśki wstające po nocach i normalnie funkcjonujące w dzień. Młody budził się co chwilę. W pewnym momencie już przestałam kodować co jest grane. Po 4:00 wkurzyłam się na dobre, dałam mu flachę i wyniosłam z sypialni. Poszedł spać do salonu, do tatusia. Dzięki temu do 6:30 normalnie pospałam :tak:

Natuś suwaczkowe gratulacje dla twojego Pudzianka!

Emiliab gratuluję kolejnego zębolka.

Alicja przytulam i oby dołek szybko minął.

Happybeti ty przynajmniej nie musisz sprzątać (przynajmniej teoretycznie ;-)) a ja w niedzielę mam komunię i wypadałoby cokolwiek zrobić. Szkoda tylko, że mi się nie chce :-(

Roxannka trzymam kciuki za wyniki i cieszę się, że maluszek był taki dzielny. Z tym płaceniem dziwna sprawa, że nikt was wcześniej nie poinformował. Byliście ze skierowaniem i musieliście zapłacić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry